reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Przed 19 dzwoniła do mnie przyjaciółka z Zielonej Góry - u nich 27 stopni a u nas 16... I gdzie tu sprawiedliwość?! Ale tak jak pisze Sylwia, ma być już tylko lepiej

u mnie od dwoch dni juz po 27-30 stopni :) dzis spedzilysmy popoludnie do 19:00 w naszym parku...ja przeczytalam polowe kolejnej juz ksiazki...jutro pewnie ja skoncze ;))) druga i rownie fascynujaca...ujmujaca... mam teraz wolne caly miesiac-i nie wiem co z czasem robic...rano posprzatam i pozniej juz tylko neta mam i ksiazki :-D ale na fitness to jakos sie wybrac nie moge-ani nie wsiadam na rowerek-a ciagle nazekam na swa figure-i badz tu madry i zrozum babe :-D

Taaaa rozsterki egzystencjonalne hehehehe kijki moje do nordica zakurzone ale juz przeniosłam ze schowka pod drzwi wiec jest postęp moze mnie wyprowadza na spacer:-)

kasia przeczytalam najpierw "pokochaj mnie mamo"-a teraz koncze "odwaga matki"-ksiazka o kobiecie chorujacej na raka-ktora szuka rodziny zastepczej dla swoich dzieci... -obie po 300 stron.zaczelam w poniedzialek i dzis skoncze druga czytac i zabieram sie za trzecia :-D

własnie ja przed urlopem musze sobie cos kupic albo pożyczyc.

Ja tam na nadmiar czasu nie narzekam, i mam spizarnie do posprżatania ale to roboty na tydzień chyba

oj ja dawno nie czytałam nic fascynującego. A przepraszam Pinokia :) Właśnie zamierzam iść do biblioteki. Może coś sobie wypożyczę. Może polecicie mi coś ciekawego?

reklama
Do góry