reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Przed 19 dzwoniła do mnie przyjaciółka z Zielonej Góry - u nich 27 stopni a u nas 16... I gdzie tu sprawiedliwość?! Ale tak jak pisze Sylwia, ma być już tylko lepiej

u mnie od dwoch dni juz po 27-30 stopni :) dzis spedzilysmy popoludnie do 19:00 w naszym parku...ja przeczytalam polowe kolejnej juz ksiazki...jutro pewnie ja skoncze ;))) druga i rownie fascynujaca...ujmujaca... mam teraz wolne caly miesiac-i nie wiem co z czasem robic...rano posprzatam i pozniej juz tylko neta mam i ksiazki :-D ale na fitness to jakos sie wybrac nie moge-ani nie wsiadam na rowerek-a ciagle nazekam na swa figure-i badz tu madry i zrozum babe :-D

Taaaa rozsterki egzystencjonalne hehehehe kijki moje do nordica zakurzone ale juz przeniosłam ze schowka pod drzwi wiec jest postęp moze mnie wyprowadza na spacer:-)

kasia przeczytalam najpierw "pokochaj mnie mamo"-a teraz koncze "odwaga matki"-ksiazka o kobiecie chorujacej na raka-ktora szuka rodziny zastepczej dla swoich dzieci... -obie po 300 stron.zaczelam w poniedzialek i dzis skoncze druga czytac i zabieram sie za trzecia :-D

własnie ja przed urlopem musze sobie cos kupic albo pożyczyc.

Ja tam na nadmiar czasu nie narzekam, i mam spizarnie do posprżatania ale to roboty na tydzień chyba

oj ja dawno nie czytałam nic fascynującego. A przepraszam Pinokia :) Właśnie zamierzam iść do biblioteki. Może coś sobie wypożyczę. Może polecicie mi coś ciekawego?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry