reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja urlop zaczynam za tydzien ale razem dopiero od 24....nad jeziorko a potem do Jastrzębiej...ciekawe jaka pogoda będzie
Mamoot podziwiam i dużo siły życzę:)

Ja się ostatnio nie odzywam bo mnie problemy zżerają i zbieram się żeby opisać i jakoś na to siły nie mam...ale zbiorę się i na zamkniętym opiszę (choć obiektywnie może to nie są wielkie problemy ale ja z tych przeżywających i dla mnie są duże)
Bartek ma zszytą wargę ale to pikuś w porównaniu z tym że od dłuższego czasu chodzi spać ok 23 i stąd też ciężko mi bardzo zebrać się na bb bo to wieczorami mogłam popisać a teraz du...a...

reklama
Baska mam nadzije, ze moze wakacje nieco wyprowadza cie na prosta w kwestii spokoju i samopoczucia. Moze troche wypoczynku pozwoli ci spojrzec na wiele spraw w innym swietle bo tak w kotle codziennosci pewnie czasem trudno o optymizm. No i zdrowka dla kontuzjowanego Bartka (pewnie w brojeniu mu to nie przeszkadza).

Kasia jak urlopowanie? Dzieci tez juz maja wakacje czy odpoczywasz chwilowo samotnie?

Cicha, odpoczywamy w komplecie, tzn. ja z dzieciakami. Nie powiem, żeby był szał, bo pogoda jest KOSZMARNA! Jedynie co mnie trzyma przy życiu, to że na wyjazd ma być już letnio.

Baśka trzymam kciukasy. Ja od dwóch tygodni sama i nie wiem w co ręce włożyć. A pogoda nie sprzyja siedzeniu w domu. Dziewczynkom przewraca się w głowach. Jak tak dalej pójdzie to wywiozę psa do rodziców. Spacer w deszcz z dwójką rozrabiaków to sama przyjemność.
Kasiu, a kiedy wyjeżdżasz może ty ściągniesz trochę słoneczka!!!!

reklama
Do góry