reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sylwia a korzystasz z Nowego Świata książki - Weltbild?. Pytam się bo bardzo jestem ciekawa czy po przejęciu przez Weltbild, Świata książki, nadal trzeba zamawiać co numer książki czy coś się zmieniło w tej dziedzinie?

reklama
Ja musze sobie uzupelnic polska biblioteke... sobie i dzieciakom.
Moze sprobuje tej trylogii chodz zasadniczo nie jestem fanem kryminalow, ale widze, ze jest wszechobecny w ksiegarniach wiec moze warto.
Ja wlasnie koncze najnowsza ksiazke Arnona Grunberga.. ale nie wiem jak jest z tlumaczeniem jego ksiazek na polski.

Ja zakupy przez internet ostatnio robie w selkar.pl. Sa na podlasiu (wiec jak dla mnie rodzinne strony) i maja super atrakcyjne ceny. No i jak dotad bezbledny serwis.

Sylwia, moja mama kupuje ze Świata Książki i z tego co mi mówiła, teraz nie ma obowiązku kupowania jednej książki z katalogu - no chyba, że jej się cos poplątało

A u mnie dzis burza za oknem a w domu cisza ze hej. Zoska spi, Maz na sluzbowej kolacji a Julek na swoim pierwszym 'noclegu' u najlepszego kolegi. Jutro znowu spi poza domem bo starszaki, ktore odchodza w sierpniu do zerowki maja swoja specjalna noc. Po 18 przejmuja wladze, pieka pizze, szaleja, ogladaja film i spia w przedszkolu. Odbieram go w sobote przed poludniem. Normanie 'szlajac' mi sie chlopak zaczyna juz w tym wieku ;-)

Fajnie, zazdroszcze takiej organizacji w przedszkolu.

Kasia ja nigdy regularnie nie kupowałam w Świecie Ksiażki raz kupiłam 5 raz wcale;) ale miałam srebrna kartę, poprostu jak mi sie podobało;))))

reklama
Do góry