reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Klaudia jedze w przyszly piatek na wycieczke nad morze- ale jednodniowa, ranow yjezdza i popoludniu wraca.

reklama
Cicha, prawie spakowani - jedziemy jutro rano. Sylwia, moja mama też ma vipowską kartę, ale i tak kupowała z każdego katalogu, bo po prostu bardzo lubi czytać - dodatkowo wypożycza bardzo dużo z biblioteki. Nie wiedziałam, że uprzywilejowani "czytelnicy" nie musieli kupować "co katalog"

Witajcie :-) Znów się melduję, że zyję :-)
Tydzień minął całkiem spokojnie. Najpierw troche padało, ale o dziwo dzieci były bardzo spokojne mimo takiej pogody. A w środe wieczorem przyjechał mój tata. Chłopcy od razu go obstąpili więc ja miałam spora ulgę :-) No i w ogóle jak jest druga osoba to jest o wiele łatwiej. A Marcin przyjechał w piątek. Jutro obaj wyjeżdżają, a we wtorek będzie już moja mama. Więc super :-)

Kąpie sie codziennie w jeziorze, woda świetna. Jak ja lubie pływać :-) Pogoda niezła, zapowiadaja burze, ale jakoś te burze tu nie docierają.
Wojtek coraz lepiej jeździ na rowerze, pływa też coraz dłuższe kawałki, nurkuje. No chłopak mi się sportowo rozwija. A Marysia zaczyna łapać zabaweczki :-) Stas łobuzuje, jakis kryzys ma. Obchodzimy sie z nim jak ze zgniłym jajem, a on swoje. Marudzi i sie nie słucha. Taki etap widac ma.

No i jeszcze się pochwalę, że zostałam dzis "przyszywaną" ciocią, bo moja przyjaciółka urodziła dzis synka. :-)

Mamootku witaj :) wiesz jak czytam Twoje posty to mi sie wydaje ze zycie takie latwe i przyjemne jest :-)
bawcie sie tam dobrze...pstrykaj foty i wracajcie wypoczeci :)

ale Ci fajnie :) chociaz co ja bym sama robila tydzien??? kumpele pracuja...albo maja dzieci...wiec tak jakos byloby mi nudno..no ale Ty masz siostre,prace,sasiadow fajnych pewnie tez :)

reklama
ooo shit-przypomialas mi tym samym ze powinnam wstawic pranie :-D to kieruje kroki we wlasciwe miejsce ;);) jeszcze dzis w ramach spalania kalorii mam zaplanowane prasowanie :)

Do góry