reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Wlasnie wzielam sie za porzadkowanie balkonu ;) odkurzylam najpier,wywalilam smieci...zmylam podloge z grubsza...czekam az wyschnie...i bede byla okno...oobmyc stolik i krzesla musze...a jutro chyba jakies kwiatki posadze ;)

Pati, a na koniec to chyba imprezka balkonowa :-)

Irma, a ja dzis o Tobie myślałam, że się zapodziałaś i żeś pewnie zapracowana i zadzieciowana.
Wypadku do Krakowa i spotkań juz zazdroszczę :-)
A na poród to czekam chyba, jak każda z nas kiedy była na tym etapie ;-)

reklama
Mamootku małż był w domu i nie było czasu na neta ;)
AAA Jak się dowiedział, że u Was niebawem pojawi się trzeci dzidziuś kazał Was pozdrowić i pogratulować odwagi :), on ostatnio w centrum handlowym został sam z naszą dwójką i prawie je pogubił, dobrze że byłam w C&A tuż przy drzwiach wejściowych i zobaczyłam jak Iza chodzi i szuka tatusia, a ten poleciał gdzieś za Wojtkiem zapominając o Izie :/
Podchodzę do Izy pytam gdzie chłopaki, a Ona patrzy na mnie i mówi
"nie wiem mamo, na chwilkę się obróciłam i już ich nie było ... :)

Wczoraj leżałam jak trup nieboszczyk po pracy - do wieczora, bo noc wcześniej miałam jakieś sensacje zołądkowe. W pracy jakoś przebidowałam, ale potem to juz ległam. M poszedł z Olgą do swojej babci a Miki został ze mną i powiem Wam, że mnie rozczulił. Najpierw przyniósł mi wodę z soczkiem, potem jabłko (umyte!) a na koniec powiedział, że zaśpiewa mi piosenkę, żebym się lepiej poczuła. Wszystko z własnej inicjatywy. Oj, te nasze dzieciaczki coraz bardziej dorosłe...

Pati - ja kiedyś też miałam fajny duży balkon ( 4m/5 m) - rewelka teraz mam taki "żygownik" zazdroszczę :-)
Mamoot - i co ? dzieisj się coś ? :-) ja już chcę zdjęć !!!!!!!!!!!!!!! małego mamocika :-)
Kasiu - oj rosną te nasze pociechy,Miki to prawdziwy pielęgniarz,a Daniel dzisiaj mne pocałował w rękę , tak uroczo, dzicinni - oj rozczuliłam się, kochane te nasze dzieiciaki

Moj balkon nie az takie wielki...kobity :-D taki z 4 metry dlugi i 1,5 szeroki...ale mozna posiuedziec..pranie rozwiesic... nie ma co nazekac...ale slonca brak...ale chociaz mam piekne zachody ... i samoloty na niebie :)

Kasia to naprawde slodkie-z pewnoscia poczulas sie lepiej-przynajmniej na duchu :)

reklama
Do góry