reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Och Wy Baby!!!! :-D Jesteście niemozliwe! :-)

ja już chcę zdjęć !!!!!!!!!!!!!!! małego mamocika :-)

Mamoot hop hoooop!!!???!!:))))))))) czekamyyy:p
Ja też!!! :-)

Przenosi -mowie Wam :-D Mamootku czy moze jednak juz rodzisz ?

Pati, uspokój się z tym przenoszeniem, bo przyjade do Ciebie i Ci łeb ukręcę (a myslę, że sa milsze sposoby spędzania czasu ;-) :-D).

Niestety nie wykrakałas z przełomem poniedziałku i wtorku...

Choć wczoraj po kąþieli (żeby ulżyć tym bólom pleców), tak mi sie skurcze rozkręciły (że nie czułam bólu pleców :-D ) i myślłam, że to już. Lekko się przestraszyłam, wszystko przeszło.

Mikuś słodki opiekun.

Wczoraj wieczorkiem Marcin mi masował plecy. Chłopcy wiedzą, że mnie plecy bolą i że ogólnie z mamą to trzeba teraz się obchodzić jak ze zgniłym jajkiem ;-), nie zawracać głowy i za dużo nie wymagac. No i Marcin mi te plecy masuje, przychodzi Staś i razem z Marcinem do tego masażu się zabiera. Woła Wojtka: Choć Wojtek, masujemy mamę!!! Tez mnie rozczulił :-)

Dzis znów luz w domu, bo Marcin zawiózł Stasia do swoich rodziców, a Wojtek w przedszkolu.

reklama
Do góry