reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati ale dałaś facetowi popalić!!!!
Mamoot dzielna z ciebie kobietka.A dużo rzeczy Ci jeszcze brakuje?
Rusiu jak się czuje Klaudia?

reklama
no Mamoot Ciekawe ile usiedzisz na tyłku :-D:-D:-D pewnie trochę odpoczniesz i znów pognasz w miasto :laugh2::laugh2::laugh2:
Pati ale mu dogadałaś , brawo!

Nigdzie nie pognałam. W domu siedziałam. A swoją droga nawet gdyby mnie Marcin przykuł do kaloryfera, to bez laptopa bym się nie dała przykuć :-D

Fredziu, brakuje mi niewiele, głównie kosmetyki dla dzieci i środki czystości. No ale po to tez trzeba się wybrać.

Kasiu, no właśnie muszę przystopowac, bo mi się brzuszek strasznie kurczy. A ja nie chcę jeszcze rodzić.

Ależ WY jesteście uprate!!!! :-D
Wojtek ostatnio nam oznajmił, że chciałby, żeby siostra miała na imię Zosia albo Maja. A Staś - Marta albo Agnieszka :-)

Fusik, widzę, że nie tylko ja wstaje rano w sobotę. Te moje Gady obudziły się dzis o 6:02...

mamoot mój młodszy gadzik wstał kilka minut przed 6 :-) a ja położyłam sie spać ok 1 bo byli znajmomi na winku :-)
ale ona zawsze tak wstaje :-(
ale przynajmniej zdążyłam luknąć na BB :-)

My wczoraj popilismy sobie winko :) poogladalismy tv.i w prezencie na buty dostalam 100 euro :) a zaraz ide sie szykowac...pozniej po prezent smigamy dla siostry A i jutro na urodziny...a dzis wypad ze znajomymi wieczorem :)

reklama
Pati, ale intensywnie :-)

My też mamy bogate plany, bo dziś po południu jedziemy do jednych znajomych, a jutro - do drugich.
Marcin zabrał chłopców na spacer, a ja - nie uwierzycie - odpoczywam! Leżę na kanapie i nic nie robię :-)

Do góry