reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Tak wogole to dzis czapnelam sie z facetem na ulicy...wychodze ze sklepu i ide do auta...auto zaparkowane na wydzielonym miejscu wzduz ulicy...patrze a na moja alufelge leje pies-wilczor..facet zero reakcji!!!!! zeby psa pociagnac czy co...bo to ulica ruchliwa,same sklepy a nie psi wychodek...no i spokojnie sobie odchodzic chce ..a ja wolalm halo..czy on widzial co jego pies wlasnie zrobil? ze naszczal mi na felge..a on wielce mi ramionami wzrusza...wiec zapytalam czy mam mu przyjsc na chate i nasikac na dywan!!!!normalnie facet wielkie oczy zrobil...trzy slowa jeszcze dodalam i odjechalam bo z debilami nie ma co gadac!!! ale mnie wkurzyl!!!!!

Pati, ale mu dogadałaś :-) Dobrze mu tak!
Aniu, dobrze, że wyniki badań dobre - oby tak dalej!

Ja znów dzis cały dzień latałam. Skoczyłam do pracy, żeby uporządkowac biurko i kompa. I jeszcze kilka sklepów zaliczyłam. A teraz ledwo żyję ;-)
Marcin powiedział, że trzeba mnie gdzieś przywiązać, żebym zaczęła odpoczywać. :-D

Ostatnia edycja:
hahaha:)Mamoocik, Fusik:p

Pati...no masakra...

co do cwiczen i mnie fizyczny wysilek zmula, tak, ze padam szybciej spac...
dzisiaj mialam istne urwanie glowy! rano z Klaudia u lekarza(ma zapalenie pecherza)pozniej kilka spr z rodzicami, zakupy, pozniej po Klaudie z dziecmi na plac zabaw, obiad i goscie, kapiel dzieci..nie no padam na pysk!

reklama
No jednak nie przykuł :-D Ganiałam rano, ale juz mam dość wypraw do sklepów dziecięcych. Juz mi sił brak. Zamierzam przystopować. ;-)

Do góry