reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
moze byc i nad morzem..ale raczej rejony szczecina...bo to plan na weekend wiec wolalabym nie spedzac zbyt wiele czasu w aucie...

eee wkurzył się. Obydwoje chyba potrzebujemy trochę odpoczynku od siebie. Jakoś ostanio gramy sobie na nerwach. Zobaczymy co będzie dzisiaj. Póki co nie ma go. Jeśli nie wróci na noc, to czekają mnie ciężkie dni i poważny kryzys. Na 95% szykuje się na problemy. Mam jednak cichą nadzieje, że powstrzymają go od tego dziewczynki. Jednak znając go... liczę na jazdę bez trzymanki. A co do spokoju... co mam zrobić. Muszę zajmować się dziewczynkami, one najważniejsze. I ta mysl trzyma mnie w ryzach. Jednak na samą myśl, że będzie sajgon ściska mnie w żołądku. Chociaż jak sobie pomyślę, że spi po za domem to czuje się jak zdradzona. Póki co biorę to z dystansem. Pogadamy za kilka dni, wówczas nie będzie tak sielsko.
oaza spokoju nie ma co ...ja to w druga stronę bo gdyby mnie samą zostawił już bym go pakowała i za okno.. ja znowu strasznie impulsywna jestem, najpierw robię potem myślę ....szkoda że to zawsze chłop się wyprowadzi a kobita z dziećmi zostaje... Fredka czy ty wogóle masz czas poyśleć i się zastanowić ? Powinno byc po równo 2 dni on poza domem , 2 ty bo wydaje mi się że nawet nie masz czasu ochłonąć i ułożyć wszystkiego w głowie...wiem wiem Ala i Ola.... ale to mnie zawsze denerwuje.. chłop musi odpocząć .. a Ty co ?
przepraszam ale ja impulsywna jestem mam nadzieję że cię nie uraziłam ...:-)

Hej. Ja już w PL. Nie odzywałam się bo na weekend byłam jeszcze na mistrzostwach w Oslo. Wczoraj wieczorem wróciliśmy do domku i siedzę w zdjęciach jak się prześla na picasse to coś dziś wrzucę.
Fredka współczuję.

Ania witaj ponownie:-) Widze, ze ferie mieliscie udane i troche tez ,sportowe':-) Dla dzeci to taka podroz choc meczaca to zapewnie niezla frajda (chyba, ze juz przywykly ;-)).

Fredzia u was to sie dzieje...goraca z was para widze bo z tego co pamietam to nie pierwszy raz. Trzymam kciuki za dobre rozwiazanie....

Ja sie swoja droga tez ostatnio nerwowa zrobilam. I dre sie on stop..juz nawet normalnie moc nie umiem tak mnie jakos nosi... Zwalam na brak snu i tarczyce (za ktora powinnam sie pozadnie zabrac a jakos spycham wizyte u endokrynologa do tylu....) A na chwile obecna to naprawde przydala by mie sie jakas terapia rozluzniajaca... umysl i cialo;-) :-)

Cicha po pierwsze i najważniejsze biegiem marsz do endokrynologa, bo od tarczycy różne rzeczy sie dzieją, serce niedomaga, nerwy skołatane itp wiem bo moja mama tak po 30 zaczęła się leczyć i zdecydowanie jej się poprawiło. A nieleczone to wiesz...
I męża do SPA jakiegoś wyciągnij albo sama ucieknij na masaż relaksujący;-)

Fredzia ty jestes noramalnie złota kobieta ze to wszystko ogarniasz podziwiam.
Ale ustaw go tam troche do pionu.

Ania a co to za mistrzostwa bo ja nie w temacie jestem;-):zawstydzona/y:

Pati bierz fajne miejsce i jedzcie na zasłuzony relax we 3, ja chciałabym się wybrac na konie w najblizszym czasie mamy niedaleko kryta ujeżdzalnie wiec moze juz pora zacząć regularnir jeżdzic.

reklama
Sylwia, nie sama piłką reczną żyje człowiek ;-) W Oslo były/są mistrzostwa świata w skokach i biegi. Mamy tam troche naszych zawodników ;-)
Fusik, chyba z m zrobiłabym to samo, jakby z dzieciakami mnie zostawił...
Cicha, ja też chodząca bomba tykająca ...

Do góry