sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Nad morzem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oaza spokoju nie ma co ...ja to w druga stronę bo gdyby mnie samą zostawił już bym go pakowała i za okno.. ja znowu strasznie impulsywna jestem, najpierw robię potem myślę ....szkoda że to zawsze chłop się wyprowadzi a kobita z dziećmi zostaje... Fredka czy ty wogóle masz czas poyśleć i się zastanowić ? Powinno byc po równo 2 dni on poza domem , 2 ty bo wydaje mi się że nawet nie masz czasu ochłonąć i ułożyć wszystkiego w głowie...wiem wiem Ala i Ola.... ale to mnie zawsze denerwuje.. chłop musi odpocząć .. a Ty co ?eee wkurzył się. Obydwoje chyba potrzebujemy trochę odpoczynku od siebie. Jakoś ostanio gramy sobie na nerwach. Zobaczymy co będzie dzisiaj. Póki co nie ma go. Jeśli nie wróci na noc, to czekają mnie ciężkie dni i poważny kryzys. Na 95% szykuje się na problemy. Mam jednak cichą nadzieje, że powstrzymają go od tego dziewczynki. Jednak znając go... liczę na jazdę bez trzymanki. A co do spokoju... co mam zrobić. Muszę zajmować się dziewczynkami, one najważniejsze. I ta mysl trzyma mnie w ryzach. Jednak na samą myśl, że będzie sajgon ściska mnie w żołądku. Chociaż jak sobie pomyślę, że spi po za domem to czuje się jak zdradzona. Póki co biorę to z dystansem. Pogadamy za kilka dni, wówczas nie będzie tak sielsko.