reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka dziewczyny dobrze radza - systemetyczne wyjścia naucża domowników organizacji :-)
i jak film pisz bo też o tym myślałam.....

reklama
a ja dzisiaj zhandowałam Juniroka :-) poszedł do mojej mamy .. z nocowaniem :-) może wieczorkiem wpadną znajomi i pogramy w eurobiznes lub monopol :-) kupiłam już winko , tylko krasnoludki nie chcą mi posprzątać :-( chyba na narty wyjechał łobuzy i zostawiły sajgon ...

Ula coś ma zaropiałe oczko, bidukla .. ale uśmiechnięta, dostałam wczoraj od lekarki kropelki i zobaczymy ...

Fusik to udanego wieczoru..u nas jak nic nie stanie na przeszkodzie beda kregle ;)))
a moja mloda jakies swinstwo zalapala i ma okropne uczulenie na twarzy...wysypke taka jakby delikatna opryszczke...takie to chropowate..ale jak pod swiatlo to wyglada jakby tak opryszczkowato-takie mikroskopijne babelki...w poniedzailek do lekarza...bo pewnie zas bakteria skory :( w dodatku ja to bardzo swedzi...

Ostatnia edycja:
Pati a nie ma kropek na całym ciele? Może to jakaś choroba?

A co do filmu, do połowy może być później miałam wrażenie, że skończyła im się wena twórcza i koniec jest beznadziejny. Facetom się nie podobał.

Ja już mam wysprzątane ;-) Koleżanka wpadła na kawusię a na 17 idziemy do znajomych, więc tez mamy miłe popołudnie/wieczór :-)

Mój właśnie sobie poszedł na spacer i mam chwilę spokoju. Cieszę się, że jutro wraca do pracy bo mi już uszami wychodzi. Wy też tak macie jak mężusie za długo siedzą w domu? Mój siedział ponad 2 miesiące. Przestój w robocie.

reklama
a ja mam przrąbane bo stary prawie cały czas w domku :-( pracuje na noce, albo na popołudnia tak od 18 do 21 , no chyba rze ma jakąś "fuchę" to wtedy więcej czmycha ale też głównie popołudniami - więc cały czas kontrola :-(

Do góry