reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

ale czytania :-) aż miło ( mimo małego poslizgu :-) )

ja do pracy wróce na 7/8 etatu na rok - a potem nie ma raczej możliwosci zostania na tym rozwiązaniu, więc jak nie będe chciala zmienić pracy ( a raczej tak będzie ) to zostaje mi jedynie przeście na cały.. zobaczymy to jeszcze dużo czasu

Pati - widzisz jak chciałas nowy zlew to Adam Ci to zalatwił :-) grunt dobry i otwarty na zmiany partner :-)

Rusia - gratulujemy pierwszego ząbka :-)

reklama
Rusia, pierwszy ząbek, to jest coś!
Ell, my też nic nie mamy - będzie przedstawienie w przedszkolu ;-) Może dzieciaki coś jutro namalują?

U nas na bedzie dzwonienie do babć i dziadków. Może uda mi sie namówić na jakieś laurki.
A ja - jesli się uda, chcę jutro odwiedzić moich dziadków. Bo do pracy jutro nie idę - dość juz tcyh nadgodzin. Projekt nie zając - nie ucieknie :-D

Pati, na początku lutego mam usg, to zobaczymy czy tej córeczce coś nie wyrosło ;-). Imię nadal nie postanowione - trzeba by się brać do roboty.
Rusiu, gratulacje dla Zębacza! :-)

A ja miałam dziś wolny wieczór. Marcina zostawiłam z chłopcami, a sama posżłam do koleżanki na spotkanko. Miło było wyrwać się samemu. :-)

Mamoot, dobrze mówisz - projekt poczeka;-)
Do Waszej gromadki idelanie pasuje mi Zosia, Ania albo Marysia:-)
Ja nie miałam wolnego wieczoru, ale tez fajny, bo byliśmy u znajomych. Dzieciaki wybawione:tak:

No u Mamootkow tez mi pasuej takie jakies "starsze"imie :-) cos w stylu wlasnie Zosi...Klara...kiedys Klara uwazalam ze to okropne imie-dzis mi sie zaczelo podobac :-)

Ola w przedszkolu zrobiła zaproszenia na Dzień Babci i Dziadka. Impreza 27. Wczoraj nadałyśmy jedno pocztą a drugie zaniesiemy jutro.
A ja lekko przemęczona.
Rusiu gratuluje pierwszego ząbka!!!!

dziekujemy:)
no mi tez pasuje do Mamootkow Anna, Hania, Maria, Zosia, ;) mi bardzo podoba sie imie Laura, a kiedys wogole...jak to nam sie gusta zmieniaja...z meskich Hubert

my moze jakas wieczorkiem splodzimy laurke,,,,chociaz szczerze watpie, bo Klaudia konczy o 15 przedszkole..przed 16 jestesmy w domu,zanim zjemy obiad i jak tylko A wroci z pracy jedziemy na babska imprezke...a jutro dziadki beda z samego ranca..no chyba, ze jutro szybko wstaniemy..i Gracjan nam da chwilkeczasu dla siebie..to cos zmajstrujemy...Do reszty babc z Pl zadzwonimy:)

dziekujemy:)
no mi tez pasuje do Mamootkow Anna, Hania, Maria, Zosia, ;) mi bardzo podoba sie imie Laura, a kiedys wogole...jak to nam sie gusta zmieniaja...z meskich Hubert

my moze jakas wieczorkiem splodzimy laurke,,,,chociaz szczerze watpie, bo:)

Rusia w pierwszej chwili przeczytałam że idziecie "spłodzić Laurkę " :-):-D:-D:-D i już się ucieszyłam a tu taaakie rozczarowanie :-D

reklama
Fusik :-D:-D:-D
My do babć zadzwonimy wieczorem, przy okazji jak pojedziemy (do mojej mamy w sumie nawet dziś, tylko w nocy i Martunia będzie spać) to dostaną laurki i drobne upominki. A w przedszkolu impreza 1 lutego, i przyjedzie moja mama.
A jeśli jesteśmy przy imonach- mi się marzy Olga :-)

Do góry