reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Pati, zlew po prostu wam nie pasował i to tyle. Będziesz mogła teraz kupić to co Ci będzie się bardzo podobało.
Rusiu, kiedy Ty masz czas na te wszystkie szaleństwa ? :) ja po dniu spędzonym z moją gromadką mażę tylko o jednym łóżko i mąż. Ostatnio nawet między nami nieźle iskrzy. Co oznacza, że chodzę w ciągu dnia niewyspana i cały czas ziewam...Już nie mogę się doczekać, kiedy Alcia zmieni adres zamieszkania tj. pokój.. póki co jeszcze jest za mała, żeby spać na własnym łóżku. Nasz piętrus jest wysoki i istnieje duże prawdopodobieństwo, że z niego tj dołu spadnie. Adam już myśli jak ten problem rozwiązać.

Ja dla "odmiany" zalatana. W pracy masa roboty. Marcin tez ma dużo, więc tylko biegamy na zmianę między praca a domem. I jakiegoś lenia mam od kilku dni...
Wczoraj poszliśmy na ćwiczenia przygotowujące do porodu. Fajnie tak odciąć się od dzieci, pomyslec chwilę o tym następnym dzidziusiu. No i od razu przypomina sie, jak to było za pierwszym razem.
Jak przyszlismy na zajęcia, to moja położna, która je prowadzi, od razu nas poznała. Tak mi się miło zrobiło, że nas pamietała. W końcu rodziłam 2,5 roku temu ostatnio - to juz kawałek czasu. Ma kobieta pamieć do twarzy :-) . No i umówiłam się od razu na rodzenie z nią.

Rusia, dla chcącego nic trudnego ;-) Ale fajnie, że masz czas dla rodziny i dla siebie - to optymalne rozwiązanie
Mamoot, ale ten czas leci... No szok po prostu - już zaczynacie powolutku do porodu się przygotowywać...
U nas w porządku. Zaraz zabieram się za angielski, bo jutro mam mały test a w przyszły wtorek test z półrocza, a materału sporo się nazbierało...

Kasiu, no bo tak policzyłam, że te ćwiczenia skończą się w 35 tygodniu. To akurat mam jeszcze ze 3 miesiące żeby poćwiczyć i wszystko sobie przypomnieć :-) o ile uda mi się zmobilizować.

A ja ostatnio tez jakos na nic czasu nie mam muszę sie przeorganizować, i doprowadzić dom do porzadku.
W niedziele mam gosci i musze sie przygotowac mentalnie - teściowa z wizytacją;)

nooo Syla przed Toba niezle wyzwanie:O
Fredzia super sie czyta o Twoim szczesciu-oby tak dalej!
Mamoot- no nieee juz niedlugo bedziemy tu trzymac za Was kciukasy...ale ten czas zlecial. Nie moge sie doczekac kolejnego malutkiego mamoociatka:)
Kasiu bierz sie do roboty! coprawda ang. nie zajac....no, ale ...:p
ja od wrzesnia mysle o kursie - teacher assistant

U nas dzisaij z lekka sajgon...bo impreza za pasem, odprowadzilam Klaudie, zakupy..a mroz straszny. Dzisiaj pogrzeb mojej kolezanki, ale nie bardzo mam jak tam dotrzec..w taki mroz nie chce malego ze soba brac...

DZISIAJ WYKLUL NAM SIE PIERWSZY ZABEK:)

Rusia gratulujemy pierwszego zobka :-) wiecej Gracka nam tu pokazuj :)

Fredka-no cholera powiadasz ostro z koksem lecicie-iii dobrzeee :-)

Mamootek-Tobie to ja juz raz posalam ze masz ciaze ekspresowe :-D krcze lada chwila i bedzie mala ksiezniczka :-) nadal potwierdzone ze to dziewczynka? imie macie? pewnie pisalas ale ja to stary sklerotyk wiec jakby co przypomni ;))

Ja to taki jakbym zlew chciala to w dwoch tysiecy bym musiala wyskoczyc...a nie bede szalala i kupie cos modniejszego aczkolwiek w rozsadnej cenie...nie wiem jak tu wogole bedzie bo tu jeszcze system z przed 30 lat :/ :-D

dziewczyny jak się zorganizowałyście na dzień babci i dziadka....bo jutro świeto a my bez niczego:wściekła/y:

reklama
Ja mam zajebista organizacje :-) wydalam rozkaz kupienia babciom po kwiatku ,a zyczzenia przez telefon :) ot cala filozofia...teatru robic nie bedziemy....

Jutro o 11:00 wpada do mnie moja kosmetyczka i bedzie poprawial mi paznokcie... kciuk sie "poluzowal" :-D moze jeszcze pedicure se strzele jak bedzie miala tyle czasu.....

Do góry