reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Mamoot a jakie te okna wybraliście, że napisałaś że są niedzisiejsze? Fajnie, że jeszcze przy tej robocie potrafiliście znaleźć czas dla siebie.

Jadłyście w czasach młodości robiony blok czekoladowy - z mleka w proszku? Właśnie wstawiłam do lodówki i ślinka mi cieknie - od lat nie jadłam!
Fusiku, Miki dostał zagadki z Czu Czu - super są - Miki bardzo zainteresowany
Sylwia, jak po wczorajszym meczu? Była nerwówka ;-)

Zrobie fotki okien, obiecuję, ale jak już będe parapety - bedzie lepiej wygladać, bo na razie wnęki po wyrwanych parapetach sa zakryte folią - raczej mało elegancko ;-)
Chyba główna "niedzisiejszość" polega na stylizowanych listwach przyszybowych. Jeszcze chyba wymienimy sobie klamki na jakies mosiężne, bo te, które nam dali, sa chyba za nowoczesne.

Kasiu, ja w tym roku latem, na Mazurach zrobiłam blok czekoladowy. Pierwszy az od lat go jadłam. Slodkie toto i dobre :-)

Udało nam sie dziś pozyczyc fotelik samochodowy, który razem z fotelikiem Wojtka i Stasia zmieści się w naszym samochodzie. Cieszę się, bo po pierwsze 400 zł do przodu, a po drugie nie będzie potem kolejnego grata w domu.

no to ja nadrabiam gratulacje
Mamoot noooo gratuluję realizacji planów:) piękny ten 3 suwaczek:) jestem pod wrażaniem Rusałko i Fusik dla was tez ogromne gratulacje! Jeszcze kogoś pominęłam?

Ell- super Cie widziec- kochana juz niemalze spisalysmy Cie na straty!!! no!, bo mialas nam tu pokazac Pawelka...a on tu konczy rok za rokiem- hihih nawet nie wiem dokladnie ike teraz ma...no i fotek do dzisiaj nie widzialysmy:((( mam nadzieje, ze nadrobisz to:D super, ze jestes!
buzia dlaOtylki- co u Was slychac?

KasiuDe- ja nigdy nie jadlam ;/..ale my teraz na lekkiej diecie, wiec chyba niewskazane, by zrobic i patrzec:D

a co u nas, w sumie chyba wszystko po staremu, chyba tylko dzieciaczki podrosły:) Paweł to w sumie mały chorowitek, od konca listopada znowu walczymy u Pawła z alergią, objawy identyczne jak w ubiegłym roku, liczę więc że jak dobrze pójdzie to od marca będzie spokojniej, tyle przynajmniej trwało to w ubiegłym roku. a Otylka dla mnie to juz panna:) nawet przedszkolna miłość już trwa....co wiecej ta miłość to wcześnieszy powod niechęci chodzenia do żłobka... praca bez zmian, tylko jakoś tempo szybsze, w niedziele chce mi się wyć, że znowu będzie poniedzialek, a w piatek fruwam i odliczam dni do weekendu..pomimo że prace lubie:) jakoś tęskno mi do maluchów i odczuwam zal, że w sumie tyle mnie omija:(

reklama
Ell, dzięki! :-)

Ja nadal pracuję, ale zauważyłam, że coraz cześciej myslami już biegnę do 3 dzidziusia. W sumie najdalej za 2 miesiące pójdę pewnie na zwolnienie i potem przynajmniej pół roku przerwy od pracy. Mimo, że pracę lubię to na tą półroczną odmianę już sie cieszę. :-)

Do góry