reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Pati, kciuki zaciśnięte! Mam nadzieję, że to jakaś pomyłka, przecież gdyby miała bakterie, to chyba nie byłoby bezobjawowo.

Rusia, co u Ciebie?

wszystko Kasiu gra i huczy!:D...napisalam na nieobecnosciach..wiecej- czas mi zasuwa...tylko troche mi zal, ze te wakacje to przez nas -przeze mnie i Gracka Duska przebimba w UK..a tu to teraz pogoda kiszka i wsciek mnie boeze na sama mysl..Juz rozmyslam jak jej zorganicowac wakacje..wyjazdy nad morze tu Ocean..wypady nad jeziorka, wesole miasteczka....teraz jeszcze chodzi do przedszkola..akurat dobrze sie sklada, bo ja ruszam sie tempem zolwia ale od przyszlego tyg pelna mobilizacja:)!

Wiadomosci ze swiata :-D
Dzis o godzinie 15:20 zostal zbadany mocz Noemi Wohlert...Wynik zaskoczyl i ucieszyl jej matke...Cali i zdrowi zahaczyli o pobliski sklep spozywczy,zakupili dwie butelki wina,troche wazyw oraz jogurty...po czym wrocili do domu... :-) :-D

A mloda ma kare...bo jebla dostala dzis ogolnego...spotkalysmy jej kolezanke z przedszkola u lekarza i mloda zaczela sie tak durnowato zachowywac i popisywac ze o malo mnie cholera na miejscu nie wziela... potem prosilam zeby mi siateczke mala pomogla nosic bo mialam troche siatek...jeszcze wczesniej po kosmetyki bylysmy ,jakies zele pod prysznic ,pasty do zebow,farby itp.ale hrabina nie miala ochoty i darla dzioba...Za to dostala szlaban do jutra na bajki...oczywiscie byly protesty...ale terza grzecznie sie bawi...czesze koniowi ogon i spinnki wpina :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Pati, super, że wszystko w porządku.

Sylwia, ja kilka razy oddawałam krew, teraz nie. Raz mi baba źle wbiła igłę, bolało jak cholera, mówiłam jej, a ta do mnie tonem jak do idiotki, że przecież nie przyszłam na pobranie krwi do badania! A ja już nie raz oddawałam, i wiedziałam, że to przyjemne nie jest, ale nie boli, dopiero inna podeszła, wytrzeszczyła gały, wyjęła czym prędzej igłę, i z drugiej ręki dalej szło- a na tej, która tak bolała, miałam sinior jakiego nigdy nie widziałam. Trochę mnie to zraziło, jak już przestało mnie ruszać to zaraz byłam w ciąży, po ciąży oddawałam tylko raz, dla teścia przed operacją. A teraz się zbieram, zbieram, i zebrać nie mogę.

Do góry