reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Miki na 100% odpowiedziałby krótko :-) Mocz badali? Ciekawe... Miki własnie wzroku nie miał badanego, ale nie wiem, czy to specyfika przychodzni, czy tak jest wszedzie.

reklama
No zauważyłam Sylwia, że nabijałaś frekwencję o północy ;-)
Byłam wczoraj na Shreku - fajnie, ale sakramencko gorąco w naszym starym kinie...

A ja tez dopiero o tej porze cos kolo polnocy szlam spac...ogladalismy wczoraj fajny film...stary juz troche ale bomba...jak ktos lubi na faktach o gangach itd...to polecam..."Footsoldier"...

Ja wczoraj padłam po 21 na kanapie- obudziłam się o 23, rozwiesiłam pranie, prysznic, i dalej spać :-D ale i tak się nie wyspałam, już drugi tydzień jak zombie chodzę niezależnie czy śpię 6 godzin czy 10.

Pewnie, że lepiej jak dokładnie zbadają. A wzrok moim zdaniem koniecznie powinni, wiem po Marcie, w tym wieku samemu ciężko wychwycić wadę, no chyba że jest mega duża to może. My jeszcze przed bilansem, najbliższy termin to 22 lipca- oczywiście w godzinach popołudniowych, bo do 15 to można wybierać :-) tyle że ja w pracy o tej porze siedzę.

Kasiu, byłaś z dziećmi na Shreku?

Ahaaaa :-)
Zapytałam, bo mnie Martuś męczy, że chce na Shreka iść, ale jakoś mi się wydaje, że to akurat średnio dla dzieci- i tak nie będzie wiedziała o co chodzi, bo pewnie teksty jak to w Shreku.

reklama
ja dzis ide na poprawke badania moczu...trzymajcie kciuki zeby Ptycha tam nic nie miala...bo u nas juz dwa razy ostro bylo z bakteria...i niechcialabym zeby znowu musiala cierpiec...

Do góry