reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

no ja do dzis mam noge jak maly slonik...odrobina poprawy jest ale tylko odrobina...z reszta po wzieciu podwojnej dawki antybiotykudo tego zastrzyk i tabletki na alergie zbytniej poprawy nie bylo a wrecz dalej sobie puchla...dzis juz tak bardzo nie boli...za to teraz reka mnie boli od zastrzyku-tzn.miesien...noge tez smarowalam fenistilem ...a ten to wogole nic nie pomogl...
Dzis ide z ta noga na kontrole...

reklama
Lata jak szalony wiec chyba go nie boli, własnie nalewaja wody do basenu. Ale widac jeszcze jest troszke opuchniete.
Pati zastrzyk na tęzca boli jak fix;) a fenistil chyba nie ma zbyt silnego działania, bo mnie końska mucha ugryzła i mam bulwe koło kolana a pomaga na tyle ze mniej swedzi najbardziej chyba pomaga papka z sody oczyszczonej .
A ja wstawiam zupke i tez ide sie opalac;)

Unas byla taka burza przedwczoraj ze popadalo trzy minuty a potem tylko grzmoty i blyski...wczoraj bylo 25 stopni ale juz pod wieczor na sloncu bylo 43 stopnie...i zaczynalam wygladac jak rybka bez wody :-Dmam przy dupie spryskiwacz i tak sie chlodze bo wentylator to o kant dupy...
Dzis zas bedzie upal...juz slonce na maxa...ledwo zyjeeeeeee

A Emi nie strajkuje jak siedzicie w domu?
Ja musze dzisiaj do Krakowa jechac w tym upale sie prażyc ale jade odebrac papiery z policji i bede samochód naprawiać.

na szczescie rozumie ze mama jest chora...i nie moze byc na sloncu..mam zakaz wychodzenia na slonce przez ten antybiotyk...ale ona umie sie zajac soba w domu...ciagle maluje,bawi sie samochodzikami itd...a tak to my codziennie gdzies jestemy...

dzis miala mloda bilans 4-latka...i mamy isc na kontrole do okulisty bo cos z daleka niezbyt dobrze widzi...i niezbyt sie mocz im podobal...jutro jeszcze raz do kontroli...No i co jeszcze bylo to to ze jak zapytal sie np.co to jest to ze mloda pelnym zdaniem nie dpowiadala tylko np.Co to jest"odp.byla kaczka...a on oczekiwal ze bedzie "to jest kaczka"...no ale uwazam ze tu akurat czepia sie bo ja bym tez odpowiedziala krotko...No i miesza jezyki...a tak reszta wszystko okay...badal wszystko..stopy tez...

reklama
Do góry