reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
tu prowadzenie ciazy...tak jak na biezzaco pisalam kiszka ale - porod - cc-opieka- pomoc-pobyt w szpitalu.jedzenie pyszne..doslownie - suuper!
w pl rodzilam w prywatnej klinice-kupe kasy -a tu nawet lepiej -i za nic nie placilam-wszystko opisze jutro...

jutro czekanie zostanie po 100kroc nagrodzone!!!!!!!!!:)P

Przepraszam ,czy te dwa zdjecia mialy mi wszystko wynagrodzic???? ja sto conajmniej chcialam!!!!!!!!!!!

My na weekend bylismy zaproszeni do Braunschweigu na grilla... naszemu dobremu znajomemu siostra zostawila dom na kilkanascie dni...i powiem Wam takiej chaty to ja dawno nie widzialam..niby z zewnatrz nic specjalnego(chodz bardzo nowoczesne) ale juz w srodku bomba...przed domem z reszta tez...okolica jak male maroco wyglada...z tarasu schodzi sie na trawnik...idzie 5 metrow,wchodzi na prywatny pomost i skaczesz do wody na glowke-no raj na ziemi normalnie!!! :-) jak kumpela przysle mi foty to cos wkleje :-)
A wczoraj bylismy na dzialce u tesciow i stanelam na ose...w sumie do nocy bylo okay...nawet prowadzilam bez problemu spowrotem do domu...ale w nocy zaczelo puchnac...dzis mam noge jak maly slonik...mam wrazenie ze mi skora popeka...bylam u lekarza..dostalam zastrzyk przeciwtezcowy,antybiotyk i leki na alergie...oby przeszlo jaknajszybciej bo jebla dostane...

Dotarlismy do domu, narazie mam gorę prania itp ale czytam pilnie zresztą nie za dużo się tu dzialo.

Spotkanie z Fredzia było super, straszna gaduła;) tematy nam się nie kończyły a dzieciaki bawiły sie nawet dosyc zgodnie. Plac zabaw świetny.
Tylko czasu było mało.

zazdroszcze spotkania:)

Pati- no nieciekawie masz....ja sie tego strasznie boję bo mam uczulenie i puchne jak bomba jak mnie ugryzie...a jeszcze bardziej sie boje o chłopaków, tzn że Karol nie ma uczulenia juz wiemy teraz bedziemy się bać o Bartka bo w sumie wygląda na to ze on ma silniejszą alergie niz KArol- taką ogólną a na osy to wolałaabym się nie dowiadywać ....
a zdjęcia moje to dorzuce do albumu lipcowego jak zwykle:) ale zaraz wrzuce na odpowiednim wątku linka przypominającego

reklama
A Wojtka ugryzły chyba meszki jak byłysmy z Fredzia w parku i strasznie mu napuchła noga myslałam ze ma skrecona, zobaczyłam to dopiero w domu, ale po Fenistilu przeszło na drugi dzień.

Do góry