hej cioteczki :-) nie mogę się przyzwyczaić do nowego wyglądu BB
sorry że ostatnio rzadko tu zaglądam, ale dzieciaki dają mi popalić , Wojtek już wszędzie włazi, nie można go z oka spuścić,przebijają mu się następne zęby w sumie ma ich już 10, do tego od 2 tygodni kaszle niestety musiałam podać mu antybiotyk, jest mega marudny, płacze na zawołanie
Iza wpycha się przed komputer " włącz mi gry minimini, prooooszę
" a jak wejdę na BB to zaraz gramoli się na kolana i musi dotknąć wszystkie buźki itp.
KasiuDe zazdroszczę wam spotkania, do tej pory wspominam moje spotkanie z Mamootkami ehh było super. Ja w sumie mam najbliżej do Pati, w sumie to chciałabym pojechać do Berlina a najbardziej di tego parku wodnego, no nic może kiedyś się uda
Pati Noemi jest jeszcze mała, może zdażyć się wpadka, mi chyba do 6 lat zdażały się sporadyczne wpadki, najgorsze to było jak w nocy śniło mi się że idę do WC po czym budziłam się w mokrym łóżku
Izka też ostatnio położyła się na popołudniową drzemkę i zesiusiała się, co w nocy już jej się nie zdarza
Baśka głowa do góry! będzie dobrze
ty już wróciłaś do pracy? zazdroszczę! ja wciąż szukam
a Karolkowi życzę zdrówka.
Fredka wiem że tobie nie do śmiechu, i nie zazdroszczę ci , sorry ale jak wyobraziłam sobie to wszystko to zaczęłam się smiać, scena jak z komedii
życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia byś już więcejnie piszczała na biedną Olę
;-)
Syla uściskaj Wojtka-biedroneczkę
daj znać co z tym angielskim, choć jak dla mnie to są wysokie ceny, mój przyszły szwagier jest native speakerem i bierze 35zł za godz. lekcji