reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja dzis skoczylam z mloda do knajpy takie dla dzieci-z basenami pilkowymi itp...posiedzialysmy az godzine bo moje kochane dziecko..................POSIKALO SIE W MAJDY :szok::szok::szok::baffled::baffled:

reklama
Kasia ,ale Wam fajnie :-)
Faktycznie fajnie byloby sie spotkach w szerszym gronie...A jest to mozliwe z pewnoscia tylko kwestia checi i dogrania...Czerwcowki 2007 juz drugi zlot planuja...pierwszy nawet mialy w Krakowie -samiuskie mamuski :-)

Ja mam nadzieje ,ze nam sie uda w koncu z Baska spotkac bo w sumie ode mnie z Tczewe mam do Baski najblizej i to juz wstyd ze jeszcze sie nie widzialysmy ;-)

a tyle lat się znamy jak łyse konie hihi

Dziewczyny nie mam czasu pisać ale wszystko czytam ...
Ja wczoraj i dziś w pracy - krótko niby ale padam na pysk a chłopaki dają ostro popalic i chyba jeszcze Karol się znów rozkłada bo kaszle jak gruźlik i nieznośny był okrutnie dziś (często jest taki le na chorobę szczególnie)...a w piatek mieliśmy jechać do tesciów a w poniedziałek testy alergiczne i coś wygląda na to że z obu rzeczy nici - mam doła...

Baśka, mój Miki też niedobry ostatnio:baffled: Ale stwierdziłyśmy z Mamootem, że niezależnie gdzie dzieciaki mieszkają, jak są wychowywane, to odzywki mają takie same (w stylu "nie mów do mnie":dry:).
Trzymaj się!

dziewczyny trzymajcie się. Czym dzieci starsze to gorzej. Ola poszła dzisiaj do przedszkola po tygodniowej przerwie z lekkim kaszlem. Stwierdziłam, że dłużej z nią nie wytrzymam. Mam zapalenie krtani a ta ciągle do mnie mówi mamo nie krzycz na mnie. A co ja mam zrobić, że tak piszczę. Tłumaczę, tłumaczę a ta nic. Tylko ryk i ryk, że ja niedobra, krzyczę.

Baska -Fredka-TRZYMAJTA sie babeczki ;-)
Dlatego ja nie chce wiecej dzieci... ;-)

Baska no mloda tak sie zsikala ,ze juz na toalete nie musial isc na poprawke...do tego przez te osikane spodnie i przejscie z auta i do auta po zimnym zaczyna brac ja jakies badziewie...juz mega katar i zaczyna kaszlec....

reklama
Do góry