reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
hej kochane - ja to bym sie pisala- ale ...ale..:) Teraz jestem w PL..wracamy do UK 8 m-ca ...jestesmy po przeprowadzce- wiec moge byc troche bez netu(tylko w komorce bede podczytywala;)
mala ma angine..ale czuje sie bdb! czas spedzamy mega aktywnie...od 8...do 23 na wielkich obrotach:)
dzis bylam u gina- wszystko jak najbardziej w porzadeczku i plec potwierdzona 100% chlopiec:)!!

tesknie-sciskam!

Kasiu, u nas tez tak ostatnio jest, że jak idziemy do znajomych, to dzieci bawią sie razem, a my rozmawiamy. I tez mnie to szokuje.:szok:
Dorcia, zdrówka dla Duski.:tak:
Sylwia, w ten weekend, o którym piszesz przypada nasza rocznica slubu i mamy chyrty plan, żeby ją spędzić bez dzieci poza Warszawą. Ciekawe, czy się uda...:-)

Były Mamootki! Wiecie co, takie spotkania to jest CZAD! Normalnie nie ma barier, super się rozumiemy:tak:Chłopaki superowe. Staś jak mały kamikadze - wyjdzie gdzie tylko się da ;-) Wojtuś bardzo kulturalny młody człowiek, który rozwalił mnie hasłem "ciociu, zrób mi splaszczoną kanapkę z serkiem żółtym" i przypomniał mi, że nie dałam ciasta, które obiecałam:-D Starsze Mamooty bardzo sympatyczne:tak:Ach, przy pożegnaniu Olga dała całusa Stasiowi;-)Nie mam nic przeciwko takiemu zięciowi;-)Kurcze, gdyby tylko można by się częściej spotykać i w szerszym gronie...

Kasia ale wam zazdroszcze !!!:) a od opisu az sie wzruszyłam:)...no nam sie chyba szykuje spotkanie Noemi-Karol:) ...tylko mój dzikus to pewnie tak przy pierwszym spotkaniu sie nie odeezwie hihi

reklama
Kasia ,ale Wam fajnie :-)
Faktycznie fajnie byloby sie spotkach w szerszym gronie...A jest to mozliwe z pewnoscia tylko kwestia checi i dogrania...Czerwcowki 2007 juz drugi zlot planuja...pierwszy nawet mialy w Krakowie -samiuskie mamuski :-)

Ja mam nadzieje ,ze nam sie uda w koncu z Baska spotkac bo w sumie ode mnie z Tczewe mam do Baski najblizej i to juz wstyd ze jeszcze sie nie widzialysmy ;-)

Do góry