patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No my narazie wstepnie ta krete mamy... ale jeszcze nie usiedlismy sie tak konkretnie,zeby cos dzialac...wstepnie miejsca ogladane,ceny,itp...A Wy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jeszcze wyczytałam ze kapiel w nadmanganianie potasu pomaga zobaczymy, poleciłam kupić
KasiuDe zazdroszczę wam spotkania, do tej pory wspominam moje spotkanie z Mamootkami ehh było super.
oj widzę że wszystkie mamy podobne problemy - u nas też histeria o takie pierdoły że głowa mała...i sa takie dni że histeria goni histerię
a o wykonywaniu poleceń to moge zapomnieć - królewicz ciągle z głowa w chmurach - nic do niego nie dociera
(...)
choć podobno przejście przez jakąś typową zakaźną dziecięcą uodparnia bardziej dziecko na wszelkie bzdety - złyszałyście taką teorię?
A nam jakis ciul za dyche przydzwonil dzwiami w samochod az farba odprysla i lusterko sie zlozylo...
Macie już jakieś plany na wakacje?