reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No my narazie wstepnie ta krete mamy... ale jeszcze nie usiedlismy sie tak konkretnie,zeby cos dzialac...wstepnie miejsca ogladane,ceny,itp...A Wy?

reklama
Własnie nic konkretnego mnie kusi Bułgaria całą rodzinką, będę przeglądać wieczorkiem. A resztę wakacji też musze rozplanować bo Wojtek nie bedzie chodził wtedy do przedszkola.

w nastepnym roku moze do bulgari wybierzemy sie z moim bratem i jego zona...Tyle ,ze ja tym razem juz chcialam z mloda jechac..a dla nich to mialby byc pierwszy urlop bez dzieci....No zobaczy sie :-)

Ja częsciowo z młodym trochę bez, zobaczymy bo narzaie walimy wszystko w dom i końca nie widac a kasa niestety sama się nie chce w portfelu mnozyć;(

U nas z kasą będzie również ciężko. Jednak jak się da chciałabym pojechać nad morze. A jeśli chodzi o Alę... Rentgen wykazał lekkie nacieki na oskrzelach, więc nie jest źle. Dostała klacid antybiotyk i już śpi. Tak więc nadal siedzimy w domu. Ja przerwałam urlop i siedzę na zwolnieniu. A co tam i tak wybieram się na wychowawczy więc jeszcze trochę skorzystam.
Pati szkoda samochodu. Ciekawa jestem co Adam zrobi ewentualnemu szkodnikowi? Gorzej jak to nie on, w sumie za rękę nie złapany.

Ale jeszcze wyczytałam ze kapiel w nadmanganianie potasu pomaga zobaczymy, poleciłam kupić;)

Tak, też to stosowałam:tak:

KasiuDe zazdroszczę wam spotkania, do tej pory wspominam moje spotkanie z Mamootkami ehh było super.

Witaj Irma!!! Pwiem Ci, że mamooty też bardzo miło wspominają spotkanie z Wami:tak:

oj widzę że wszystkie mamy podobne problemy - u nas też histeria o takie pierdoły że głowa mała...i sa takie dni że histeria goni histerię:(
a o wykonywaniu poleceń to moge zapomnieć - królewicz ciągle z głowa w chmurach - nic do niego nie dociera
(...)
choć podobno przejście przez jakąś typową zakaźną dziecięcą uodparnia bardziej dziecko na wszelkie bzdety - złyszałyście taką teorię?

Baśka, nasze chłopaki takie same - strasznie niedobry Miki przez ostatnie dni. Co chwile ma karę:dry:
O tej teorii nie słyszałam:sorry2:

A nam jakis ciul za dyche przydzwonil dzwiami w samochod az farba odprysla i lusterko sie zlozylo...

Ale kicha:wściekła/y:

Macie już jakieś plany na wakacje?

Nie mamy i pewnie nie będziemy mieć - krucho z kasą:dry:

Fredka, dobrze, że Ala nie ma zapalenia płuc, tylko niewielkie zmiany. Antybiotyk zadziała i będzie ok

Wczoraj padłam wcześniej spać z bólem głowy, a dziś byłam na szkoleniu w Krakowie. Oj cos mi ten czas przez palce przecieka:sorry2:

Sylwia, nie informuję, bo nigdy nie mam czasu i pędzę na pociąg :-/ Szkolenia kończą się 15 albo później i zanim dojadę do Tarnowa...

reklama
Fredka no co ma zrobic-zwyczajnie bedzie musial za szkode zaplacic -tzn.ubezpieczalnia...Bo jak to bedzie on a raczej na 85%tak to nikt mu nie popusci...Raz juz nam sasiadka zarysowala zdezak i sie malpa nie przyznala...ale szybkie "rozeznanie w terenie" i juz byla na muszce...Szkoda 800 euro wyszla bo to malenka kreseczka...

Do góry