reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
pewnie o to że na dole po prawej byl taki suwaczek do szybkiego przeskakiwania forów - takie okienko....ja raczej rzadko z tego korzystalam ale widze ze teraz nie ma

ja ostatnio nie daje rady regularnie na bb a brakuje mi was strasznie....zaległości mam
nowe forum nie sprzyja szybkiemu czytaniu - ale moja to juz nie pierwsza całkowita zmmiana tu w ciagu prawie 5 lat wiec sie pewnie przyzwyczaje :)

u nas ciezkie dni i niestety lżej nie bedzie- jak juz wiem z doswiadczenia
moge do kompa tylko jak mały śpi a mam tyle roboty w domu - syf, pranie czeka, obiad robić itp itd że nie powinnam....
a ciezko bo mlody się przemieszcza i rozbija o wszystko a to o stół jak próbuje wstawac a to na nos pada (notorycznie) a uśpić go to już w ogole koszmar -jak taka wańka wstańka - ja go kłade a on siad i tak kilkadziesiat razy, padniety a po pół godziny go usypiam :(:(:( ale wziełam sie na sposób i w wózku już drugi dzień - uwarunkowany jest na nosidło i wózek i mam nadzieje że pośpi dłużej niż pół godziny...
byłam w weekend w pracy ale w sobote tylko 2 h mnie nie było a niedziele 3h wiec tyle co nic...tylko tatus i tak nie mógl zupką nakarmic - młody się normalnie niejadek zrobił, je duzo mniej ostatnio...chyba i zęby i za dużo innych spraw na głowie:(

Baśka, też odczuwam Twój brak czasu :-( Przecież byłaś jedna z bardziej aktywnych... Trzymaj się Kochana! jeszcze trochę się pomęczysz i będzie lepiej. No chyba, że zapragniesz trzeciego bobasa ;-)

Kasia- jak na razie - wypluj te słowa:)

generalnie w planie raczej dwójka a jak zmienie zdanie to za kilka lat jak łobuzów odchowam

ale walśnei miałam piękne 7000 na liczniku przy poprzednim poście:)

No to co do forum to mam podobne uwagi, co Wy. Trza poczekac i wszystko będzie ok.

Baska, trzymaj się kochana! Bedzie lepiej. U mnie co prawda Stas jest maruda i próbuje mamusię terroryzować, ale jak dzieci podrosną to wiele da się zrobić. Dasz radę!

reklama
Mamoot dobrze pisze. Byliśmy w poniedziałek u znajomych i jakby dzieci nie było... W szoku byłam, że udało mi się porozmawiać ;-)

Do góry