reklama
wrocilam- ale tylko fizyczniepadam..bo przylecielismy nad ranem po 2..zanim sie polozylam bylo po 4...a o 11 juz bylam na pelnych obrotach, bo mamy w domu remont- malowali nam pod nasza nieobecnosc, zmieniali panele itd...i normalnie jak mawia moja Duska -(ode mnie podsluchala) burdel na kolkach i nie wiemy w co rece wlozyc- ale poki co A. walczy by jakos okielznac mieszkanie...Ja czuje sie fatalnie- zmeczenie, zmiana klimatu do tego potworny koniec podrozy- mielismy straszliwe turbulencje i hafcilam w samolocie ...pozniej w taxi jak kot...............dzis chodze jak snieta ryba.......ALE W EGIPCIE BYLO PO PROSTU BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SLONCE...PLAZA...CUDOWNE MORZE! ACH TE RAFY-POLECAM-JUZ DRUGI RAZ...I WCIAZ MOGE TAM WRACAC! WROCILAM MEGA OPALONA...WYPOCZELAM...OPALILAM SIE!!! DUSKA ZACHWYCONA! TAKZE STRZASKANA-BRAZOWIUTKA!ZDJEC MAM ...CHYBA Z 4000 hahaha
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dorcia sraj na cala reszte i wrzucaj te 4000 fotek .-)
wrocilam- ale tylko fizyczniepadam..bo przylecielismy nad ranem po 2..zanim sie polozylam bylo po 4...a o 11 juz bylam na pelnych obrotach, bo mamy w domu remont- malowali nam pod nasza nieobecnosc, zmieniali panele itd...i normalnie jak mawia moja Duska -(ode mnie podsluchala) burdel na kolkach i nie wiemy w co rece wlozyc- ale poki co A. walczy by jakos okielznac mieszkanie...Ja czuje sie fatalnie- zmeczenie, zmiana klimatu do tego potworny koniec podrozy- mielismy straszliwe turbulencje i hafcilam w samolocie ...pozniej w taxi jak kot...............dzis chodze jak snieta ryba.......ALE W EGIPCIE BYLO PO PROSTU BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SLONCE...PLAZA...CUDOWNE MORZE! ACH TE RAFY-POLECAM-JUZ DRUGI RAZ...I WCIAZ MOGE TAM WRACAC! WROCILAM MEGA OPALONA...WYPOCZELAM...OPALILAM SIE!!! DUSKA ZACHWYCONA! TAKZE STRZASKANA-BRAZOWIUTKA!ZDJEC MAM ...CHYBA Z 4000 hahaha
o boze ale mi narobilas ochoty... a ja sie po domu snuje jak kapec i od 2 dni juz nie jestem w stanie w ogole sie uczyc ani nic robic, nic tylko mysle o wakacjach! wczoraj z mezulkiem wertowalismy strony buir podrozy, ale stwierdzam ze do sadomaso, wiec jeszcze trohce odczekamy a ma pytanie, czy leciala smoze z biura thomson? czy znasz je i czy bys polecila? my chcemy w tym roku wziac wakacje z wylotem z UK, bo sa o wiele, wiele tansze, a te same miejsca i nawet znbalezlismy w ofertach te same hotele
jejku jak tobie zazdroszcze tego sloneczka, o plazy nie wspomne... ((( my dzis musielismy sie pocieszyc AZ 9 stopniami hehe
czekam na fotki
ps. a gdzie dokladnie byliscie? bo egipt jest na naszej liscie, tylko sie nie moge zdecydowac gdzie dokladnie. pozdrowionka i odwagi w konczeniu remontu!
my lecielismy z Olympic Holidays - Package Holidays, Deals on Flights and Hotels i bylismy w Sharm el sheikh. Wczesniej w Hurghadzie i piekniejsze jest Sharm el sheikh.,,,jesli natomiast chodzi o to czy tak wiele wiele taniej jest z UK- to tak wiekszosc mysli- ja tez tak myslalam, ale porownywalam ceny w necie i byly podobne- a na miejscu czasem okazywalo sie, ze ludzie, ktorzy przylecieli z Polski placili tyle co my tylko np. na 2 tyg...wiec po prostu trzeba szukac- szczegolnie w necie!...biura, wiadomo doliczaja prowizje...My teraz kolejne wakacje planujemy na wrzesienjuz z dwojka:O..
my lecielismy z Olympic Holidays - Package Holidays, Deals on Flights and Hotels i bylismy w Sharm el sheikh. Wczesniej w Hurghadzie i piekniejsze jest Sharm el sheikh.,,,jesli natomiast chodzi o to czy tak wiele wiele taniej jest z UK- to tak wiekszosc mysli- ja tez tak myslalam, ale porownywalam ceny w necie i byly podobne- a na miejscu czasem okazywalo sie, ze ludzie, ktorzy przylecieli z Polski placili tyle co my tylko np. na 2 tyg...wiec po prostu trzeba szukac- szczegolnie w necie!...biura, wiadomo doliczaja prowizje...My teraz kolejne wakacje planujemy na wrzesienjuz z dwojka:O..
no o Sharm el sheikh slyszalam ze pieknie ... my jak narazie, akurat dopiero wczoraj po raz 1szy porownalismy tylko biura fr i angielskie i roznice w cenac byly po prostu nie do uwierzenia, ze az czlowiek sie bal rezerwowac, doszukiwal pulapek w stylu "cena nie obejmuje". ale akurat thosmson (robil na wielu wypadak MINUS 25% wiec to zrobila glownie ta duza roznice
ale nawet to co nie przecenione i tak wychodizlo taniej, tylko trzeba zob; ile zaplacimy z abielty do londynu
a w ogole to podziwiam za odwage ze we wrzesniu planujecie z malenstwem
ja w te wakacje sie nie odwazylam z malym, a mial 6 mieisecy juz
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Oj czekamy :-) chociaż popatrzę na widoki z cudną pogodą :-)
reklama
dziewczyny głosujcie prosze na nas Taki jak dziadek... / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl. i Niepowtarzalne uczucie / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
można głosować raz dziennie jak się zalogujecie to dostaję od razu 3 pkt a nie jeden
można głosować raz dziennie jak się zalogujecie to dostaję od razu 3 pkt a nie jeden