reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No fakt...ja wogole zaczelam w grudniu tamtego roku i zaraz zrezygnowalam:-Dpotem jak wzielam sie w pazdzierniku ostro za wszystko tak w grudniu mialam juz dokument w reku...:-D

reklama
Pati a miałaś zatrutego tego zęba? jeśli ząb jest dobrze zatruty to potem znieczulenie jest niepotrzebne bo ząb jest już martwy więc nie boli, tak mi tłumaczył mój dentysta:sorry2:co do prawka to zazdroszczę ci odwagi, że od razu po egzaminie sama ąmigasz autkiem i to po Berlinie, ja to taki niedzielny kierowca, jak trzeba w nocy z imprezy wrócić to pojadę, ale po Wrocku w dzień mam lęki. No ale zrobiłam sobie noworoczne postanowienie że muszę przełamać się i zacząć jeździć:tak::tak::tak::tak:

Irma wsiądz sobie sama i na spokojnie pojedziesz ale moim zdaniem najlepiej bez towarzystwa:-D

Ja tam lubię jeździć:szok: bez samochodu jest mi strasznie ciężko dlatego z utęsknieniem czekam na mój mam odebrać jutro w południe:-D

No byl zatruty :tak: ale jeszcze go czulam jak wkladal te igly w kanaly...A sprzet mi zalozyli-normalnie jakbym jakas operacje miala:-D:-D:-D Zrobilam tez od razu dla mlodej termin na kontrole...

Ja tez lubie jezdzic autem...Irmaa jak nie od razu po egzaminie to kiedy? trzeba nabierac praktyki poki czlowiek rozgrzany...Widzac po kolezankach jak sie zrezygnuje na jakis czas z prowadzenia to potem ciezko zebrac sie w sobie i znowu jezdzic...No i terza chetniej cos robie...tu skocze ,tam...Plyte musze sobie jakas fajna nagrac :-):-D

Manual...I wiesz cieszy mnie fakt ,ze u nas czesto strzelaja foty bo mam ciezka noge do gazu...jak sie wkrece w muzyke zaraz przekraczam predkosc:-D

Mamoot fajnie że bal się udał, czekam na zdjęcia, wasz Wojtek nawet jak nie ma wąsów i ogonka to jest jak taki kotek-przytulasek :tak::-)

Coś w tym jest.:-)

Ja po domy chodze ubrana w dżinsy/sztruksy i koszulkę. Czasem przebieram sie po pracy, jak mam na sobie coś mnie wygodnego. Nawet nie mam spodni dresowych :-D
Ja tez lubie prowadzić. Szczególnie na trasie.:tak:

reklama
A ja pojawiam się na chwilkę bo akurat jest prąd, u nas normalnie Syberia, potem wstawię foty, słupy się łamią od 2 dni mamy po 2 h na dobe pradu, kupiliśmy generator a na obiad rozpalaliśmy grilla:-) pozdrawiam syberyjnie z przystanku Alaska

Do góry