reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Irmaa wlasnie wczoraj widzialam tego E-papierosa...Ale ja chce dac rade bez...gumy mi wystarczaja:tak:Z reszta ja nawet nie potrzebuje calej tylko odgryzam kawalek i rzujeeeee,rzujeeee:-D Mysle ze taki papieros nie rozwiazuje sprawy...bo czlowiek nadal ma ten odruch czegos w rece...i nadal wciaga dym...a tu wlasnie chodzi o to by mi sie nie chcialo miec tego stanu wypelnienia pluc:-D

A w domu roznie...jak niegdzie nie wychodze to dresy...albo jakies legginsy i t-shirt...
a jak wychodze ubieram sie normalnie i do wieczora juz tak zostaje...ostatnio od kiedy mam prawko zawsze pelen makijaz i ubrana "wyjsciowo":-D

reklama
No własnie ja nie umiem snuc się po domu w dresach:-D ja musze być normalnie ubrana,moga wiec być luzniejsze jeansy koszulka dresy kojarza mi się z chorobą, bo chyba tylko jak jestem chora to łaze w dresach po domu:-D no ale to juz taki odpał,

Rozśmieszyła mnie z tym kumpela bo zawsze taka odstrzelona chodzi a w domu jak do niej przyjdziesz to wyciągnięte dresy i bez makijażu i wygląda normalnie jak lump:-D

No jestem cala i zdrowa...Mialam kanalowe leczenie-i normalnie bez znieczulenia se wzielam:-D
Troche mnie wkurzyla navigacja...Kazala skrecic w praw a potem nienormalna kaze zawrocic i wrocic na droge co kazala zjechac-kazalam zamknac jej pysk i pojechalam po swojemu...Potem zakopalam sie jeszcze w sniegu-ale jakos udalo sie wyjechac..troche musialam odkopac z pod kol:baffled:

Pierwsze co robię jak wchodzę do domu, to przebieram się "w dresy". Strasznie nie lubię, żeby cokolwiek mnie krępowało, nawet dżiny.
Pati chylę czoła - kanałowe bez znieczulenia???:szok::szok::szok:

Najsmieszniejsze to Kasia to ,ze wogole nie bolalo:szok::-D Ja ma tak wspanialego denstyste,ze kazdemu zycze takiego...:tak:jest niesamowicie delikatny-jakas magia w lapach normalnie:-D

reklama
Do góry