reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No to ja jeszcze jedno - chcę się pożegnać, bo jutro z samego rana wyfruwamy na wakacje :) Ach, już się nie mogę doczekać, jak mnie jutro mąż przytuli przed kominkiem :) I to po weekendzie "niewidzenia". Prawdopodobnie nie będę miała tam dostępu do netu, bo nie wiem, czy blueconnect tam będzie śmigał, tak więc pewnie zamelduję się za 2 tygodnie. I zasypię Was zdjęciami :) Możecie się już psychicznie przygotowywać :) Trzymajcie się ciepło!! Pa pa!!

Dziewczyny kilka dni temu zalozylam sobie konto na onecie i zalozylam tam albumy...Dobrze ze wpadlo mi cos takiego w lapska bo juz mialam dosc przesylania na maila wszystkim fotek...Teraz jak ktos chce zobaczyc Noemi to tylko dostaje linka i moze sobie ogladac....Ja mam tylko raz robote -czyli wstawic na stronke...Ale to akurat idzie szybko...
a to nasze albumy.. Albumy - Onet.pl Foto

dziewczyny czy u was tez pojawiła się tęsknota za swoim dziecinstwem? im wiecej czasu spedzam z mała aktywnie typu czytanie bajek, tym bardziej teskno mi do mojego dzieciństwa:-D dzisiaj na przykład czytalam Otylce kota w butach i od razu przypomniało mi się jak to kiedys tatus wyświetlal nam tą bajkę na przeźroczach:laugh2: oj nie wiem co będzie jak przyjdzie etap lalek:baffled: zwłaszcza, że częśc moich mam zachowaną i jak otworzę zaczarowaną szafę z moimi zabawkami to już w ogóle chyba popłyne w łzach:-( heh nawet sobie dzisiaj przypomnialam o moich kuferku z myszką miki pełnym ubranek dla barbie:szok: niedobrze chyba ze mną

reklama
Dziewczyny pod koniec tygodnia czeka mnie przeprowadzka, od jutra zaczynam pakować kartony, już mnie to osłabia a jest tego tyle że masakra!!! Już jestem tym osłabona:-)

Do góry