sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
I ja o tym myślałam, super pomysł tylko trzeba znależć przyjazne miejsce i myśle ze właśnie na wiosnę, na jakąś majówke moze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najfajniej to by chyba bylo w weekend w jakims osrodku, gdzie mozna nocleg zalatwic i zrobic jakiegos grila, albo cos w tym stylu. Tylko ze cos takiego, to by sie dalo chyba dopiero pozna wiosną. A może ktoś ma jakiś pomysł??
Sumka to ja już Ci się śniłam.. no no. Ale tak na poważnie to szkoda że nie wpadłyśmy na to wcześniej ( jakiś mc temu) bo można by się jeszcze w tym roku spotkać... a teraz to tylko możemy umówić się na czerwiec 2007 tak na roczek naszych maluchów. A co do organizacji moge się podjąć a le wrócimy do tego za jakiś czasAniuS mnie to spotkanie to się nawet dzisiaj śniło. Dodam tylko że organizatorem był Fusik a spotkanie było w Łodzi. Fusik wynajęła jakąś salę coś w rodzaju auli a my zrobiłyśmy zlot z naszymi maleństwami