reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
ale o ile dobrze kojarze to agaciulka,kasia kucińska i klamka to się spotykały razem więc pewnie nie starcza im już czasu zeby do nas zajrzeć bo mają spotkania na żywo

a szkoda

Kurcze - takie spotkania to fajna sprawa. Ja myślę, że na wiosnę trzeba będzie jakieś gremialne spotkanie czerwcówek zorganizować. Jak myślicie??

AniuS mnie to spotkanie to się nawet dzisiaj śniło. Dodam tylko że organizatorem był Fusik a spotkanie było w Łodzi. Fusik wynajęła jakąś salę coś w rodzaju auli :tak: a my zrobiłyśmy zlot z naszymi maleństwami:tak:

No to trzeba się jakoś umówić i wio!! A jak fajnie będzie poolądać dzieciaki na żywo, nie tylko na fotkach. No i oczywiście spotkać bbciotki :)

najfajniej to by chyba bylo w weekend w jakims osrodku, gdzie mozna nocleg zalatwic i zrobic jakiegos grila, albo cos w tym stylu. Tylko ze cos takiego, to by sie dalo chyba dopiero pozna wiosną. A może ktoś ma jakiś pomysł??

reklama
no i tak ta pora byłaby najodpowiedniejsza bo teraz to już zimno będzie zresztą jeszcze za małe są zeby je wlec niewiadomo jeszcze gdzie

Do góry