reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No faktycznie laski farta mieliscie-ja tyle szczescia nie mam:crazy: do dzis sie wkurzam jak w moje urodziny zostawilam moj aparat...cholera a jeszcze 20 min.przed wyjsciem byl...co sie okazalo na zdjeciach u innej kumpeli:-D No coz -przeminelo z wiatrem...Teraz bardzo uwazam na swoje rzeczy...W sumie trzy razy zgubilam komorke i trzy razy udalo sie odzyskac:-Dnawet raz z rak samych zlodzieji ;-)

reklama
Mamoot nieźle Ci policzyli za naprawę okna. U nas wszystko reperuje Adam. Ma do tego niezłą smykałkę.

Marcin też zawsze sam próbuje. Tylko teraz samochody sa robione tak, zeby trzeba je było oddać do serwisu. :baffled:

Irma, grzeczny aparacik, ze poczekał.

Kasiu, dziękujemy za sliczną karteczkę! :-)

Ostatnia edycja:
Takie czasy nastaly z tymi autami...my jeszcze mamy tyle o ile dobrze bo nam kumpel robi ...nasz mondeo jeszcze takiej elektroniki nie ma...ale raz jak wczesniej mielismy inny to juz lipa byla-kazal nam spadac bo za duzo elektroniki i on nie ma pojecia:-D:-D

święta były zdecydowanie za krótkie, dziś znów w pracy :(
na swoją zgubę zlapaąłm na laptopie jakąś sieć i jak widać robie to co robie zamiast pracować :)

Baśka, ja też w pracy :-( A tu za oknem piękna pogoda - w święta było raczej chłodno i niestety pochmurnie. No ale za to będziemy uskuteczniać popołudniowe spacerki.

A gdzie reszta dziewczyn, hop, hoooop!

ja sprzątam. Położyłam właśnie Olę spać bo ostatnio popołudniami strasznie palma jej odwalała. Stwierdziłam, że to brak snu i dzisiaj ma przymusową drzemkę. Tak była nieznośna, że z byle patyka mało włosów sobie nie wyrwała na placu zabaw i nas nie pobiła. No wstyd, że hej.

a Karol też spi (jak nie on:)) bo całe święta było tyle atrakcji że nie dosypiał - większość czasu nad morzem, z wrażenia późno spać, wcześnie wstać...więc dziś już padł, ja już w domu - dziś wyjątkowo wcześńiej bo szkoła jeszcze nie ruszyła, tak bym siedziała do 17...

reklama
ja wreszcie na wolnym wiec korzystam, u nas i w swieta było ładnie i teraz też slonecznie, Oti wlaśnie spi, a ja przygotowuję naszą sypialnię do malowania, jutro zaczynamy, czas odświeżyc pokoik dla małego;-)

I powiem Wam, że jest mi bardzo dobrze:tak: wreszcie nie czuję się zmęczona, martwię sie tylko troszkę bo mlody maly 1,6 kg...tak trochę poniżej średniej jak na ten czas, ale mam nadzieje, że jeszcze podrosnie:tak:

Do góry