reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Heatherku, będzie coraz lepiej, zobaczysz. Mój mi dziś rano powiedział "będę tęsknił na mamusią"... A jak wracam, to mówi "tęskniłem" Jakoś to tęsknienie jest ostatnio na topie;-):-)

Mamoot, to naprawdę skandal! Takie luksusy:szok:;-)No nic, żyję w złudnej nadziei, że mój kiedyś coś takiego dla mnie zrobi:sorry:

reklama
heatherku super, że Matis tak dobrze sobie radzi. :tak: Moja Oti już tyle w żłobku lub u babć, a rano ciągle słyszę..Mamo nie musisz iść do pracy:szok: Zostań w domu, ty nie możesz wyjść a teraz przez zmianę czasu spi jak wychodzę z rana i maż ma cyrki, jak się obudzi, że mama nie dała buziakia:szok:

tak w ogole to chce sie pochwalic, ze jestem po egzaminach :sorry:
wczoraj do 24...z hakiem, z mezem na miescie swietowalismy nasza 7 rocznice slubu...a dzis pobudka o 7...czekam na wyniki:confused2:

Mamootku fajnie tak sniadankodostac-chociaz niekoniecznie do lozka bo w lozku nie lubie jesc ;-)

Dorcia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy...oby nie byla dla Was pehowa ;-) Ale z pewnoscia nie bedzie bo Wy sie przeciez bardzooooo KOCHACIE,prawda!!?? :-)

A my wlasnie wrocilismy z placu zabaw-bite trzy godziny...Przecudna pogoda..spokojnie mozna bylo siedzien na krotkim rekawku:tak::-)Zero chmurki :-) oby tak dalej :-) No i wreszcie biegam w wiosennej kurteczce i butach!!!:-D

A u nas dzis dla odmiany chlodno wiec tylko poltorej godziny zaliczylismy i to raczej w ciaglym ruchu bo nie bylo jak Zoski dluzej na ziemi posadzic. Ale na piatek 21 stopni zapowiadaja i ciekawa jestem jak to faktycznie bedzie.

A co do tesknoty to mojemu tez jest 'bardzo smutno bo jego taty nie ma, bo pracuje' a juz najsmutniej mu jest jak narozrabia i stoi w kacie ... wtedy to sa zale, ze hej...;-)

Dorcia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! No i milego dalszego swietowania;-):-)

Mamoot ty to masz faktycznie 'swietny model chopa' w domu!

Rusałko życzę Wam kolejnych pięknych i radosnych rocznic.

Patrycjo podrzuć mi Noemi, Ola przesiaduje na dworku już prawie całymi dniami:-). Miałaby niezłego kompana do zabawy:-)

Przyznam Wam, że rzeczywiście mam super z tym moim małżem.
Pati, ja w sumie też nie uważam, że jedzenie w łózku jest jakies niesamowite. Ale sam fakt, że JA nic nie robię, dzieci nie marudzą i śniadanie "samo" się robi, jest fantastyczny.

Rusałko
, życze Wam miłości coraz większej co dzień.:-)

Cicha, skąd ja znam te żale dochodzące z kąta.... ;-)

Wojciaszek na szczęscie nie ma etapu tęsknoty. Macha na dowidzenia, daje buziaka. Jak zadzwonię z pracy to czasem mówi "mamo wracaj", ale tak bez żalu. No i pędzi na powitanie.

reklama
Do góry