reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Organizuje wesołe pląsy, malowanie jajek i pyszczków dzieci, paczki od Zajaca a dla rodziców moze spotaknie z jakims specjalista:tak:psychologiem itp i moze zorganizuja mi to kolezanki Kasi z Ale heca:-D

U nas pogoda wczoraj przeszla sama siebie:szok: Swiecilo slonce,raptem zrobilo sie ciemno i strasznie wial wiatr,az uginalo drzewa...wtedy zaczal padac deszcz,za 5-6 min. snieg i po kolejnych moze 5-ciu grad...:szok: i w jednym momencie uspokoilo sie i wrocilo slonce:-D Czeski film normalnie:-D:-D:-D:-D a wszystkie to rzeczy staly sie w przeciagu 15-20 min....

Co do uciekajacego czasu to az sie boje bo zanim sie obejze bedzie 40-stka na karku...i wtedy juz z gorki...co raz blizej moj koniec.....:-:)-D

nie doluj Pati!...bo ja ciagle mam cicha nadzieje, ze dopiero bede pod 30 szalec znowu...jak z UK zwieje:-D:-D..

Tosz szalec se mozesz :-D tylko kurde ten czas ucieka jak woda przez palce...Za szybko....Normalnie nie wiem czasami co za dzien mamy....Od kiedy chodze na ten kurs niemieckiego to juz wogole zapindala ten czas jak szalony...

mi też. Chociaż ostatnio dobrze się czuje i wzięłam się za porządki. Wyciągnęliśmy z Adamem wszystkie kartony z ubraniami Oli i segreguje je. Nawet nie wiedziałam, że tych ciuchów jest aż tyle. Normalnie makabra. Najbardziej jestem pod wrażeniem jakości ubrań. Prawie niezniszczone z czego bardzo się cieszę. Na dzień dzisiejszy w mieszkaniu nie ma gdzie palca włożyć, bo wszędzie stoją pudła. No ale kiedyś było trzeba się za to wziąść.

ja regularnie robie przeglady i wywaza do Pl..ale w naszym mieszkaniu w PL...to dopiero w maju bede miala zajawke...:-pwszystko do posegregowania:szok:

Ja tez sobie uświadomiłam, że Zosia Cichej lada dzień będzie miała rok.
Czas pędzi. Przy jednym dziecku galopuje. A przy dwójce jeszcze szybciej...

reklama
Do góry