reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Rusałko jak Cię czytam, to wściekle zazdroszczę. U nas zimnica, leje jak z cebra, normalnie masakra. No ale podobno w przyszłym tygodniu ma byc juz o wiele lepiej...

reklama
My dzisiaj byliśmy w M1 i oglądaliśmy Dinozaury. Wystawili ich trochę w korytarzach. Nawet fajne. Później byliśmy na placu zabaw i ledwo żyję. Jak odsapnę wstawię kilka dinozaurowych fotek.

Ell, kiedyś pisałaś o wyroku TK i naszych macierzyńskich. Mogłabyś mi przypomnieć co wskórałaś? Chcicłam sie dowiedzieć u mnie, czy coś mi nie przysługuje, ale nie potrafie dojść do źródła.

ja złożyłam w pracy pisemko odwołujące się do TK i do dnia dzisiejszego nie dostałam żadnych pieniędzy. Po jakimś miesiącu od złożenia pisemka dostałam tylko odpowiedź, że odwołali się do ZUS i czekają na odpowiedź. Szczerze, to ja już nie pamiętam dokładnie o co chodziło. Coś mi się kojarzy z tym, ze źle były naliczane składki ( za duże) za okres zwolnienia lekarskiego. Obejmowało to okres 3 lata wstecz.

Sylka a co planujesz?

A ja zaczynam pomalu myslec o pierwszych urodzinach Zoski.......jejku jak to szybko przelecial ten rok.

reklama
wlasnie mi sie dzis w oczy rzucil suwaczek odliczajacy Zosi..normalnie szok jak ten czas zasuwa:rofl2:

Kasiu juz nie ma czego zazdroscic...leje, ze hej!...jak urwanie chmury i do tego wiejeeeeeeeeeee:crazy:

Do góry