reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kasia nie zapomina się ;-) tylko trochę grawitacja przeszkadza :-D Też byliśmy i jeździliśmy w czwórkę szkoda że zdjęć nie miał kto robić bo byście się pośmiały :-D

reklama
Baska oby szybko przeszlo!

Sylka milej zabawy. Szkoda, ze my juz po tej przyjemnosci bo z checia bym sie jeszcze raz wybrala choc na snowboard to ja sie nie pisze (za stara jestem :-))

Dziewczyny a ja tak z innej beczki, ze sie tak wyraze: powiedzcie z jakich bankow w Polsce jestescie zadowolone (servis, mozliwosci itp.) Zlotowka ostatnio mocno spadla wiec chce troszke frankow zmienic i zostawic w kraju, zeby tak za kazdym razem nie zmieniac jak jade. I tak troche przegladam oferty bankow ale sporo tego jest.

ja głownie obracam się w 4 bankach- mbank, rafiek, zachodni i w lukasie miałam konto ładnych parę lat, z wszystkich 4 jestem bardzo zadowolona:) natomiast odradzam ing i oba pko i pekao- no obsługa bez komentarza

Kasiu, ja w podstawówce i w liceum chodziłam na łyżwy 2-3 razy w tygodniu przez 3-4 miesiące. Potem coraz rzadziej, głównie na jeziorach. Teraz jak liczyłam, nie jeździłam na łyżwach 5 lat. I co? Weszłam na lód i pojechałam bez najmniejszego problemu. Tego się nie zapomina.:-)

Mamoot, to od ostatniego spotkania z łyżwami - mojego oczywiście - mineło więcej czasu, bo ostatni raz jeździłam w podstawówce (całkiem spoko :-p). Może nie byloby tak źle:dry:

Irma, pierwsze słyszę:tak:

My chodzimy na łyżwy dość często. To chyba jedyny sport który mnie nie nudzi. :-D

moje ostatnie wspomnienia z łyżw - poobijany tyłek, mnóstwo siniaków i wielka niechęć. Bo ja po prostu nie umiem jeździć:-).

Oj miałam dziś roboczy dzień - pomagaliśmy moim teściom w przygotowywaniu mieszkania do remontu.
ale za to potem był przemiły spacer, słoneczny i lekko mroźny. a potem obiad w knajpie. Staś był grzeczniutki i pięknie się bawił. A Wojtek zasnął w czasie jedzenia. Na szczęście mieli w knajpie kanapy.:-)

Ja dzisiaj też miałam dzień gospodarczy sprzątanie, sprzątanie sprzątanie:-) no i zastanawiam sie nad kolorami na klatkę schodową i nowym do salonu na wiosnę bo sciany są w strasznym stanie głownie przez picasso Wojtka itp

reklama
Syla tak wogole to mialas nam pokazac swoje katy...minal juz chyba rok a ja jakwalek kuchni i salonu tylko widzialam..Ty niedobra Ty...:crazy::-D

Do góry