reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A ja jednak preferuję banki które maja oddziały nie tylko wirtualne, ma konta w róznych bankach ale polecam np BPH, jesli wieksza gotówka to może inny? Nie wiem zależy z czego bedziesz korzystać, moze ten nowy Alior? Jezeli tylko przelewy i wypłata gotówki to moze jakis bank który ma dużo oddziałów wszedzie?

Jedziemy na snowboard na Velka Raca na Słowację bo to od nas niedaleko ale pewnie ruszymy jeszcze gdzieś dalej moze Czechy, Austria?!
A u mnie snowboard tylko pozostaje bo po zwodowym uprawianiu sportu mam za słabe kolanka żeby jezdzić na nartach, snowboard je mniej obciaza:-)

no jeśli ważne byłoby żeby miał oddziały to my mamy pekao SA i Nordea bo mam oba pod nosem a zarazem wszystko da się przez neta - w nordei dobra oferta lokat
no ale z drugiej strony to Cichej pewnie nie robią różnicy te oddziały pod nosem :)

ja też polecam mBank, jednym z jego wielu zalet jest to że nie pobierają opłat za korzystanie z karty za granicą, jak byłam na wakacjach to wypłacałam sobie kasę z bankomatu bez prowizji :tak::-)

No i jestem na Słowacji, mamy fajny apartament, a mamy tu wi fi wiec korzytstam z okazji zeby trochę poklikać, chłopaki własnie robią sushi na kolacje. Ciekawe jak im pojdzie

A co do Banku to wolę i upieram sie przy niewirtualnych.

Cześć dziewczyny,
Mam synka urodzonego w czerwcu 2006, Jaśka, zwanego gadułą:-).
Kilka dni temu chirurg w przychodni zdiagnozował u niego stulejkę z koniecznością wykonania zabiegu chirurgicznego. Zanim się zdecydujemy na zabieg chcemy zweryfikować tę diagnozę, dlatego też poszukujemy doświadczonego chirurga dziecięcego lub urologa dziecięcego w Warszawie.
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam.

reklama
Hej Magwoj!
ja ci nie pomogę w szukaniu lekarza ale wydaje mi się że szybko zalecił zabieg - synek miał ma jakieś dolegliwości? bo jakoś mi się kojarzy że zazwyczaj trochę starszym się to robi a w tym wieku to jeszcze zalecają masowanie-rozciąganie...ale to tylko z tego co mi się obiło o uszy, w końcu chirurg pewnie wie lepiej chociaż warto to zweryfikować - na pewno

Do góry