reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Cześć dziewczyny,
Mam synka urodzonego w czerwcu 2006, Jaśka, zwanego gadułą:-).
Kilka dni temu chirurg w przychodni zdiagnozował u niego stulejkę z koniecznością wykonania zabiegu chirurgicznego. Zanim się zdecydujemy na zabieg chcemy zweryfikować tę diagnozę, dlatego też poszukujemy doświadczonego chirurga dziecięcego lub urologa dziecięcego w Warszawie.
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam.

Magwoj, niestety nie znam nikogo, kogo mogłabym Ci polecić....

reklama
Hej Magwoj!
ja ci nie pomogę w szukaniu lekarza ale wydaje mi się że szybko zalecił zabieg - synek miał ma jakieś dolegliwości? bo jakoś mi się kojarzy że zazwyczaj trochę starszym się to robi a w tym wieku to jeszcze zalecają masowanie-rozciąganie...ale to tylko z tego co mi się obiło o uszy, w końcu chirurg pewnie wie lepiej chociaż warto to zweryfikować - na pewno

Hej!
W ubiegłym tygodniu nagle pojawiły się problemy z siusianiem, Jasiek płakał za każdym razem gdy siusiał. Na razie opanowaliśmy problem na tyle że oddaje mocz bezboleśnie, ale wiemy że ból może wrócić w każdym momencie a nawet może powstać stan zapalny, ropienie itp. Chcielibyśmy uchronić go przed skalpelem, oczywiście jeśli to możliwe.
Dlatego właśnie chcemy zweryfikować to co powiedział chirurg w przychodni.

Dziewczyny trzymajcie kciuki-do dentysty zaraz lece i sie boje jak zwykle ,ale tylko troszczke ;-) najgozej boje sie rachunku albo tego ze beda mi rwac zeba...i jak ja sie ludziom na oczy pokaze??:baffled::-D:-D:-D:-D

Uffff-narazie jestem uratowana!!!!! Mam wypelnione ale jeszcze narazie nie tym co trzeba...musze z czyms tam takim w zebie pochodzic,wtedy beda cementowac i lakowac...
Niby to zab nr.6 ale ja sie nie wyobrazam sobie ani bez zeba ani z ciemna plomba...Bo normalnie bede miala pozniej koronke (chyba tak to sie zwie) zakladana i chce wziac ze zlota ale na zlote zeby jeszcze biale cos nalozyli a wtedy to kasy kosztuje od choilery....:crazy:

No powiem Ci Fredzia ze w tej sprawie mam zero motywacji.... mam tyle nauki z niemca ,zadan domowych,slowek do nauczenia ze na testy patrzec nie moge..ale narazie chodze na teorie...tak wszystko spokojnie,bez stresu robie,nigdzie nie gnam... A jak Twoje?

Pati, to trzymam kciuki za motywację :-)

A ja dzis byłam na łyżwach. Ale sie poruszałam. Az mnie wszystko boli. :-)

reklama
Do góry