reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka trzymaj się!!!
a ja dziś wylądowałam w szpitalu = przez żołądek miałam taki atak...niby nic mi nie jest, dostałam zastrzyk z ranigastu ale jutro idę porobić badania bo też mam już serdecznie dość - naprawdę nie mam siły cieszyć się ciążą bo ciągle zwijam sie z bólu - jak nie to to tamto itd...

a na usg dzisiaj u malucha wszystko ok, spróbuje wam więcej napisać jutro bo dziś padam na pysk, trzymajcie kciuki abym nie miała kamicy żółciowej bo jest pewne podejrzenie, Pati ty mnie pewnie niestety rozumiesz :( a jakie ty miałaś objawy? zaczęłó ci się w ciąży czy wcześniej też miałąś problemy???

reklama
Basienko trzymaj się!!!!

Ja dzisiaj idę na 12 na pierwsze jazdy autkiem. Brrr strasznie się boje. A popołudniu śmigam do taty.

Sylwia, a gdzie jedziecie?

Baśka, mam nadzieję, że już Ci lepiej.

Heatherku
, śliczne suwaczki. OBA :tak::-D
Mmmm... faworki :-) Też akceptuję tylko takie domowe.

reklama
Baska oby szybko przeszlo!

Sylka milej zabawy. Szkoda, ze my juz po tej przyjemnosci bo z checia bym sie jeszcze raz wybrala choc na snowboard to ja sie nie pisze (za stara jestem :-))

Dziewczyny a ja tak z innej beczki, ze sie tak wyraze: powiedzcie z jakich bankow w Polsce jestescie zadowolone (servis, mozliwosci itp.) Zlotowka ostatnio mocno spadla wiec chce troszke frankow zmienic i zostawic w kraju, zeby tak za kazdym razem nie zmieniac jak jade. I tak troche przegladam oferty bankow ale sporo tego jest.

Do góry