reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No własnie jakos tak nam się tu dziewczyny wykruszyły:-D
A ja po całym weekendzie w domu bo u nas cholera lało bez minuty przerwy mam ochote na spacer jakiś :-D
A jutro wybieram sie z małżonkiem na zakupy musze sie obkupic jesiennie:-D

Mnie tez do konca tyg.czekaja zakupy...Mlodej jesienne buty,te nieszczesne kalosze,palto przeciwdeszczowe,dla mnie buty i kurtke,jakies swetry by sie przydaly...Ostatnio wole robic zakupy do domu...to sprawia mi frajde...LAtanie po sklepach za ciuchami w szczegolnosci w taka pogode dawno przestalo mnie bawic...co innego latem...wtedy jeszcze mam ochote...

Ja za odnawianie scian i kończenie drugiej kondygnacji zajme sie chyba juz na wiosne chociaz po sklepach z wnetrzami chodze podpatruje podgladam zapamietuje niektóre rozwiazania.
A zakupy robic i owszem lubie te ciuchowe nawet bardzo i butki

Mnie wkurza takie bieganie po sklepach...Buty wszystkie ostatnio na jedno kopyto...Kidys lubilam w Venezi kupowac ale teraz to maja tez takie tam byle jakie... Jakos tak malo wymyslne,maja te ciuchy i buty...Ostatnio moja kumpela biegala za butami i mowi nic nie ma... JAk juz ona nic nie znalazla to ja dwa razy nie znajde:wściekła/y: juz to widze i na sama mysl robi mi sie niedobrze...Dla mlodej za butami tez sie nalatalam...Jak juz mi sie spodobaly to od 25 numeru sie zaczynaly...:crazy:

no ja własnie 25 dla Wojtka szukam:-D
A co do wyboru w sklepach to ja ostatnio chyba tez zbyt wybredna jestem albo taki chłam w tych sklepach tylko ceny maja zawsze wysokie.
A co do jakosci to normalnie ksiazki by pisac pruje sie toto wszystko, guziki odpadaja.
buty kupiłam sobie 2 pary ale jeszcze cos dokupie.

my tez jakieś zakupy jesienne mamy przed soba, ale wszystko oszczędnie, bo na wiosnę zamierzam się dorobić wymarzonej kuchni;-)na razie dla młodej upatrzyłam kurtke w h&m i spodnie sztruksowe ocieplane- zajebiste

a póki co wczoraj na odpuscie babcia kupiła Oti lale raczkującą, lala chodzi ode mnie do Oti, od Oti do mnie:) i młoda tak cały dzień może, nawet choróbsko jej nie przeszkadza

Ell wrzuc troche fotek Waszych...tak malo Was na watku z fotkami... :-) A wielka szkoda bo ja bardzo lubie na Oti popatrzec :-)

Ja zrobilam przymiarke kurtek zimowych z tamtego roku i normalnie w szoku bylam bo dobre dla mlodej :-) wiec to mam z glowy... Jedne sztruksowe spodnie ocieplane tez mam-mloda dostala od mojej bratanicy i akurat jej pasuja :-) ale jakies sweterki by sie przydaly...jakis golfik itp...no i body musze kupic...

No i na dniach zaslony dla mlodej,obraz mamy upatrzony do duzego pokoju... aaa juz nie wymieniam bo od cholery tego jest:-D

Ja dzisiaj siedziałam na necie i szukałam farb dla Magdy do pokoju bo chcę jej odnowić no i ona róż chce z Księżniczkami a Matek chce Myszkę Miki i kombinuję jak ich pogodzić:dry:No i jutro muszę skoczyć do sklepu zobaczyc czy będą mieli te kolory bo chcę z farb śnieżki Disney a kolory mają świetne nazwy np: suknia balowa, pantofelek kopciuszka, mniam mniam, itp.

reklama
Do góry