reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Ja dzisiaj zbieram siły na jutrzejszy typowo wiejski obrzęd:-DJutro mamy wykopki i zbieramy ziemniaki więc na bank będę połamana i się odezwę po weekendzie:tak:

no to Aniu lepsze niz aerobic..to w tym tkwi sekret Twoich kilogramowych osiagniec- i osiagniecia takiej pieknej sylwetki:tak:?

no ja tu kuźwa tez musze sie zebrac do nagrania-poki co zgrywam je na pamiec przenosna..by były 2 kopie...ale jak przywioaze je terazn do pL..to tam zgram, bo tu w laptopie padła mi nagrywarka:baffled:..no w sumie mogłambym sie wybrac i u siostry nagrac..ale niedługo wymieniamy sprzet ..wiec jakos tak..

Pati ja juz 3 razy zrobiłam podobny numer:baffled:..raz tylko nie udało mi sie odzysac-(ale to strzeliłam formata:baffled: - takich fajnych zdjec z koncertu ....ale płakałam:baffled:

Uffffffffff-mam,mam, wszystko znowu mam!!!:-)
Adam sciagnal jakis program i udalo odzyskac wszystko..Teraz jedzie po jakies zabezpieczenia ,ze w razie nabroje bedzie kopia

a ja dziewczynki musze chyba zmienic nick..bo mam polska literke(nadał mi jakis moderator..choc prosiłam by bez )..wczensiej miałam Rusalka...a w pipe..no i nieraz chce sie zalogowac z innego kompa..gdzie brak pl liter i ...no nie wiem gdzie mam pisac..pisałam gdzies tam..no i bez odpowiedzi- Kasiu moze TY mozesz to zrobic?..(kiedys mozna bylo samemu a teraz?
Musze zmienic na jakis ..jesli zajety jest Rusalka ..to jakis Rusiaja?..Rusiajka?:rofl2::-Dktóry ładniejszy?:-p

reklama
Do góry