reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

no ..czekamy czekamy:tak:..ja to pewnie tak na cacko pokoik w domku bede urzadzac..hmm watpie by w przyszłym roku...no , ale ...:baffled:

reklama
pati postaram się poprawić w kwestii fotek, ale nie dzisiaj bo moja młoda mnie ciągle wzywa

aniub czekamy na dzieło

rusałko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na pewno wiesz o co chodzi;-) trzymam kciuki kochana:-)

dupa:-D:-D:-D:-D:-D..

no to sie przyznam

z A. było bzykanko bez zabezpieczenia przypuszczalnie w dni płodne..i 3 dzien spoźnia mi sie@...
teraz tak w ten cykl poszalelismy w dniu owulacji(bo teraz chcielibysmy synka zmajstrowac:-p- no i nie wiem co mam myslec- :baffled:
@ mam co 27 dni jak w zegarku!!!...Rano wstaje i zawsze jest- bez dnia ani minuty spoźnienia..Pownna byc 20 wrzesnia...nic- zrobiłam test 21(28 dzien cyklu 1 dzien po terminie)-(taki tani angielski paskowy:baffled:---wyszedł negatywny---a ja do teraz nie mam@:baffled:..latam siuisu...cycuchy nabrzmiale..na dole kłuje..czasem mdli(o ile juz sobie tego nie wkrecam:-D... Co mam o tym myslec?..Narazie czekam:sorry2:

nie pisałam nic...bo raz nie wierze, by ot tak za pierwszym razem sie udało(no ale)- dwa test pokazał- nic:-p a trzy...no własnie nie chce sobie nic wkrecaci sie nakrecac..no i czasem sie nie da:-D
w sumie to raz chce dzidziusia- super by bylo..ale jak nie..to ...hmm tak troszke mi sie smutno nawet zrobiło,z e niedługo bede w PL i sobie z psiółkami pifffffffffka nie wypije...:-D...wiec sobie nic nie wkrecam....nawet i nie testuje ponownie:rofl2:

A pewnie że się pochwalę chociaż ciotki Pati efektu chyba nie pobiję;-):-D
Rusałko pewnie nie ma się co nakręcać ale testy też są mylne;-)

Farby kupione. Może niecałkiem takie kolory jakbym chciała ale trudno pokombinuje tymi. Na te właściwe kolory trzeba byłoby czekać a ja czasu nie mam;-)Dzisiaj już pokleiłam wszystkie dziurki w ścianach a jutro malowanie:tak:

reklama
Właśnie nie mają na sklepie tylko na zamówienie bo ludzie rzadko kupują je bo dość drogie. No i w Szczecinie tylko w 2 sklepach są dostępne:confused:

Do góry