reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Rusałko - czekamy na efekty ;) u mnie na pierwszym teście Karol tez się nie ujawnił
Co do pokoików także czekam :):
u nas zakupy też na topie tyle że internetowe bo o 23 jak je zazwyczaj robie tylko takie wchodzą w grę ;) allegro rządzi i w sumie Karol juz okupiony, no a na siebie też co neico z wyprzedaży i takich tam, ale na razie się postanawiam wstrzymać bo rozważamy ze moze też się zaczniemy starać...a wtedy za innymi rozmiarami trza się rozejrzeć ;) no ale na razie jeszcze ostrateczna decyzja nei podjeta :)

Witajcie.
Dawno mnie u was nie było.:sorry2:
Mam nadzieję,że jeszcze ktoś mnie pamięta.:cool2:
Jezu ile ja mam zaległości:szok:

Moja młoda chora,chyba ma trzydniówkę.
Znaczy od poniedziałku gorączkuje w nocy tak do 39 stopni,ale jak w nocy z poniedziałku na wtorek pojechaliśmy na pogotowie,to lekarz stwierdził,że gardło czyste,oskrzela także i że albo to grypa żołądkowa albo zwykłę zatrucie,bo jeszcze w poniedziałek wieczorem młoda zwymiotowała kolacyjkę...Ale już jest ok-dziś nawet rewelacyjnie,bawi się z kuzynem bo wczoraj to jeszcze słabiutka była i praktycznie cały dzień w łóżku przeleżała ze mną przed tv albo czytałyśmy książeczki.
Choć mała nadal nie chce jeść(za to dużo pije) to już jest naprawdę super w porównaniu z wczorajszym dzionkiem...

Ach...nie wiem co jeszcze pisać...

a kuzwa ja to kto? nikt joo?!:crazy: Tez tak siedze jak ta pipa i patrzylam wczoraj na bb a tu cisza jak przed burza...Ale widze dzis mamy ruch:-D

Elvira ja cie tez pamietam...ale znajac zycie jutro juz Cie nie bedzie :-DAle zycze zdrowka!!! ucaluj niunie :*

reklama
Do góry