reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

U nas J&J 2 razy w tygodniu ,ale moze zmienie bo zaczeła jej sie robic szorstka skórka .Czy nivea i mustela jest hipoalergiczne?

reklama
Mustela Tak a Nivea pomimo ze jest hipoalergiczny to mojego Wojtka uczula:-) wiec ja tylko Mustelke używam teraz jest promocja 2 butelki po 500 ml kosztuja 66 zł a taki zapas to starcza chyba na rok:-)

Witajcie,
Mieszko też myje główke 2 razy w tygodniu. Bardzo nie lubi tego zabiegu. Nie chce przechylić sie do tyłu i woda czasem siłą rzeczy poleci mu buzie. Irma - ja mam to rondo kąpielowe z Canpolu do mycia głowy, ale dużej poprawy nie ma, niestety. Mam nadzieje, że u Ciebie lepiej się sprawdzi.

U nas dalej króluje niezmiennie od urodzenia J&J bedtime i szampon i płyn do kąpieli i olejek :-D ja sie chyba uzależniłam od tego zapachu :-D .......( musze spróbowac mustelki skoro to taki ładny zapach );-)a mycie główki u nas co drugą kąpiel i też ogólnie wrzask przy tym ale chwilowy....... jak odłoże prysznic na miejsce to od razu banan na twarzy.

Wojciaszek nie używa żadnego balsamu. Jak mu się zdarzy gdzieś jakaś grubsza skórka, to używamy Oliatum płyn do kąpieli.
A w ogóle to on bardzo lubi mycie głowy. Sam mi pomaga rączkami szorować i potem się dziwi, że ma pianę na rączkach. Potem ją spłukuje i znów mydli. Zabawa po pachy. Nawet udało nam go przekonać, że bardzo fajnie leży się w wannie na pleckach (podpatrzyliśmy to u Karolka :-))

Dzis wybieram sie na zakupy to musze popatrzec za ta Mustela...a moze cos innego fajnego wynajde :-)

Co do mycia glowy to u nas od poczatku nie bylo z tym problemow...Moge lac Noemi nawet po twarzy wode ,ona w takich moemtach tylko przeciera oczy :-D
A jak kaze jejsie umyc to zaraz chce plyn miec na raczke nalany i myje tylko ...cipunie :-D ba haha wrecz ja szoruje:szok::-D:-D:-D:-D

Balsamow tez nie uzywamy...mialam z Hippa ale sama go zuzylam ;-)
Teraz wynalazlam cos dobrego na sucha skure...U nas nazywa sie to Melkfett-kupiony w rossmannie...Naprawde swietnie dziala na bardzo sucha skore...mi swietnie pomaga na suche usta:tak:

reklama
Patrycja ,twoja Noemi to straszna czysciocha bedzie moja zamiast siebie to płytki szoruje:-D :-D
a to co wynalazłas to jakis balsam czy kremik???

Do góry