reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A ja z innej beczki. Dziś w nocy przeszła okropna wichura. Od wczoraj od 18 nie mieliśmy prądu i wody. Nie mieliśmy co robić.:szok:Oprócz tego że zastanawialiśmy się czy nic złego się nie stanie- drzewa powywalane, dachy pozrywane itp. Ale na szczęście u nas ok. Prąd i woda są. Boże jak ludzie kiedyś bez prądy żyli?! Ja to z dziećmi poszliśmy spać wieczorem bo nie wiedzieliśmy za co się brać. Oprócz tego że była zabawa ze świeczkami. A jak u Was minęła noc? Bo w wiadomościach mówią że to w całej Polsce tak szalało

reklama
Kurcze ania nie zaciekawie u was . Dobrze że u was nic powarznego się nie stało . Mnie zastanawai tylko jedno . U nas wichury i sztormy to standard w tym okresie i tu jakoś ludziom dachów nie zrywa , prąd jest ...... Ciekawe czy tu są jakieś inne technologie czy co ..... W każdym bądz razie ciesze się że u nas jest jak jest ......

U nas tez wialo jak cholera...Momentami to myslalam ze okna powypadaja:szok:Ale tak o 04:00 nad ranem sie uspokoilo...:tak:
Ania ciesze sie ze Wam nic sie nie stalo....

Aja musze opowiedziec Wam co ze mnie za bebe mama....

W piatek przed spaniem chcialam Noemi przeczytac ksiezeczke jak zawsze i biorac ksiazke z polki spadla mi inna prosto na glowe Noemi az jej krew z noska poleciala:-(
Ale to nie koniec...
Wczoraj zamykalam drzwi balkonowe i Noemi w ostatnim momencie wlozyla palce i tak jej przykleszczylam ze paznokiec doslownie sie oderwal i deba stanal:szok::-(
Boze jak ona krzyczala z bolu...Myslalam ze mi serce peknie i ryczalam razem z nia...Pjwchalismy na pogotowie ale na szczescie nic oprocz zawiniecia w plasterek nie zrobili...Juz sie balam ze moze beda jej do konca zrywac...:-(Moja biedna kruszyna-normalnie -matka sadystka ze mnie:sorry2:

Pati nie obarczaj się winą bo tak już jest że te nasze pędziwiatry małe nie zawsze upilnujemy i często dochodzi do takich wypadków:-(Biedna Noemi. Ciotka przesyła ogromne buziaki i uściski i dmucham na paluszki...Na pewno szybko Noemi zapomni o tym...:tak:

No niestety Pati takie sytuacje się zdarzają . Moj mąż już nie raz Zosi rączke przytszasną :-(........ Tak to już jest nie wszystkiemu można zapobiec . Buziaki dla malutkiej księżniczki

Aniu, dobrze, że już u Was w porządku. U nas też wiało, ale strat nie widać oprócz połamanych gałęzi. Co prawda u moich rodziców na kletce wypadło okno.:szok:
Stokrotki, myślę, że u Was wszystko jest lepiej przygotowane do wichur. Lepsze materiały, lepsza interwencja.
Pati, niestety bywają takie wypadki przy pracy. Proszę mocno ucałować biedny paluszek od ciotki mamoota.

Hop hop:laugh2:A tu co takie pustki po weekendzie?Wywiało Was gdzie?;-):-DJa wczoraj pół dnia znowu prądu nie miałam. Już mnie trafiało bo dopiero co lodówkę z serwisu odebrałam a tu zaczęłi wyłaczać i właczać co chwilę- tak jak Matek się nieraz światłem bawi: cyk-cyk cyk- cyk:-Di się bałam żeby znowu nie padła.

U nas tez wialo ale nie buyło dramatu:-)
Stokrotki z tym pradem to chyba jest tak dlatego ze w Polsce głownie idzie nad ziemia słupy ip a gdzie indziej wszystko w ziemi zakopane:tak:

Pati ucałuj Ptysie w czułko i paluszek

No u nas tez było limo nie tak dawno:-)

reklama
Wiecie co -szkoda mi tak jakos ze sie nam tak czerwcowki posypaly...
Nie ma juz Ell,Fusik sporadycznie wpada,Ania76 tez,Heatherka wieki tu juz nie widzialam,nawet Baska "nawala" a tak czesto z nami byla....Sumka tez gdzies wybyla....
Pipy gdzie gdzie Was wywialo?????:rofl2:

Do góry