reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

:szok:Ja na nartach nie umiem a ze mamy swój sprzet snowboardowy więc zaczęlam na snowboardzie;-):-D

Mi sie bardziej podoba jednak snowboard bardziej do mnie pasuje narty sa takie bardziej konserwatywne:szok:

reklama
Ech... jak ja marzę o nartach. Może za rok się uda. Już trzy sezony nie byłam, a kupiłam sobie wtedy takie dobre narty...

Pati, co do naszych nieobecych mamuś czerwcowych, to ja mam właściwie stały kontakt z Heatherkiem. Nasze chłopaki razem chodzą na basen, czasem idziemy razem na spacer. Szkoda, że nie zagląda do nas....

A mnie właśnie znienacka wpadło do głowy że fajnie byłoby pojechać w góry i efekt jest taki że jedziemy we dwójkę z Bartkiem do Zakopca w przyszłym tygodniu. Cieszę sie strasznie bo ostatni raz byłam wieki temu. W dodatku ku radości mojego dziecka i trochę mniejszej mojej jedziemy PKP. Ciekawe jak Kuba wytrzyma tydzień bez mamy, no ale ostatnio pokochał ponad wszystko tatusia więc może będzie ok;-)

Sumka super! Poszalejesz ze starszym synem na sniegu a mlodszy zaspokoji glod taty. Gorzej jak po tygodniu bez mamy obroci sie w takiego maminego krwiopijce jak moj;-):-) A na powaznie to udanego wypadu, duzo slonca i pieknego bialego puchu:-)

Sumko baw się dobrze!!! Ja zapisałam się od poniedziałku na aerobik. Ciekawe jak długo wytrzymam. A tak poza tym to ja planuje juz urlop. Mam pomysł coby na 2 tygodnie wyjechac gdzieś na mazury i nad morze. Wciągnełam w te plany Adama. Bardzo mu się ten pomysł spodobał. Teraz szukamy miejsca gdzie pojedziemy. Mammot pozdrów Heatherka.!!!!!!!!

reklama
Fredka super. Zaczynasz robić coś dla siebie:tak:Trzymam kciuki za wytrwałość na aerobiku- to fajne miejsce spotkan z innymi kobietami, zawsze się odstresujesz. No i udanego urlopu:-)

Do góry