reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Rusałko :-D:-D:-D:-D:-D

Iza też lubi jeździć w wózku i często w nim zasypia, potrafi nawet w domu wleźć do niego jak chce spać i tam zasnąć :-D

Mamoot są m.in. takie wózki
WOZEK DLA RODZENSTWA, BLIZNIAKOW TANDEM PLUS_SUPER (298271092) - Aukcje internetowe Allegro

Oregon Tandem wózek podwójny-koła na łozyskach (301272801) - Aukcje internetowe Allegro

KEES WÓZEK DLA BLIŹNIĄT Z NOSIDEŁKIEM GRATIS (301789447) - Aukcje internetowe Allegro

inne modele możesz sobie zobaczyć na allegro w wózkach bliźniaczych:-)

Mamoot ja powiem szczeze, ze procz tego Phil&tedsa zadnego innego wozka nie bralam pod uwage z prostego powodu, ze zaden mi sie nie podoba i nie wydaje na tyle funkcjonalny ja ten jeden. Jak mam pchac maluchy w takim dlugim podwojnym, albo szerokim to juz wole kupic dostawke do wozka, ktory mam, albo mala nosic w nosidelku (Julka bardzo lubilam nosic i nosilam do listopada tego roku jeszcze) a Julka prowadzic lub pchac w spacerowce. Ten jeden wozek wpadl mi po prostu w oko bo widze z jaka swoboda pchaja go mamy i jak latwo manewruja nawet na malych przestrzeniach. No i dzieciaczki wygladaja na szczesliwe choc kombinacja siedzen rzeczywiscie moze nieco dziwna. Tak wiec jesli o mnie chodzi to chyba na chwile obecna niewiele sie przydadza moje rady bo niczego innego nie testowalam i nie zamierzam.
No i pewnie wszystko wyjdzie w praktyce wiec za kilka miesiecy bede mogla napisac czy zaluje ze nie mam podwojnego czy tez absolutnie z jednym da sie zyc:-)

A swoja droga to wczoraj bylam na usg i mala ma na oko 40 cm i wazy 1660. Pierwszy raz pokazala tez twarzyczke a nie jedynie pupe itp. oragany wiec widok znacznie milszy;-):-)

Mamoot a Ty nie mialas jakos dzisiaj polowkowego?

Cicha, to masz już wielką pannę.:tak:
Połówkowe usg mam we wtorek. na pewno dam znać co i jak.

A co do wózków, to właśnie się zastanawiam nad różnego rodzaju przystawkami/dostawkami dla starszego. Zobaczymy.

Rusałko,
ja wiem, że na allegro można dużo znaleźć, ale ja leniuszek jestem:zawstydzona/y::-p i mając takie miłe koleżanki liczyłam że któraś z Was mi jakieś linki podeśle. I się nie przeliczyłam Irma. Dzięki!:-)

reklama
Iza też lubi jeździć w wózku i często w nim zasypia, potrafi nawet w domu wleźć do niego jak chce spać i tam zasnąć :-D

swoj człwiek - piateczka Izka:tak:- Klaudia

mi to nawet kumpele na spacerach zazdrosciły..ze Klaudia ma pore i nie ma bata - odwraca sie i idzie spac w wózku..a oe np. musiały biegac za maluszkami,.nie było mowy o spokojnej kawce..czy lodach na ławce(tak dla rymu:-D

Cicha..ale słodko - jaka Twoja panna juz duza..az sie miło czyta takie posty:tak::tak::tak:

co do wózka..dasz znac jak sie sprawdził..jesli zdaze(zajsc w ciaze tak by sie przydał- bo mi sie on podoba) - to wezme na pewno Twoja opinie pod uwage:tak:bo tez nie wyobrazam sobie takiego - dwa obok siebie...szok..widziałam - beznadzieja totalna..jak tragarz..poł ulicy zajmuje:no:..a te jeden za drugim..to mam wrazenie, ze sie ciezko prowadzi..np. wjeżdza na chodniki..ale moze sie myle..

Do góry