reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
a tak swoja droga to mialam Was baby pozdrowic od naszej Rusalki...Jest mega zadowolona...wczoraj przylazla do domu podchmielona...:-DOgolnie zostalaby juz tam na zawsze :-)

Pati he he komu dobrze:-):-)

Sylka jak sie nudzisz to wklej foty ze sluzbowysz szalenst na desce albo choc powiedz jak bylo;-)

Dobre i to ale kurcze niedosyt zostanie no bo narobilas smaczku - deska, gory, snieg ....:-) A chociaz pogoda dopisala i fajnie bylo? To pierwszy raz na desce czy juz jezdzilas?

Własnie szkoda ze nie ma tych zdjkęć bo to był mój pierwszy raz, a było to tak:..............
za górami za lasami, swieciło piekne słonko
wziełam sobie instruktora i zaczelo się było smiesznie ale w sumie mi dobrze szło i po godzinie umialam juz zjechac na tzw liscia czyli jak to okreslil instruktor byłam super zdolnym uczniem:-D bo zazwyczaj zadko komu sie to udaje:tak:

Było super planujemy juz nastepny wyjazd:-)

reklama
Sylka brzmi super. Ja sie doczekac nie moge jak za rok znow pojedziemy na narty ale tym razem upchniemy Julka do szkolki, wezmiemy nianke i tez w koncu skorzystam:-)
Ale na deske to sie pchac nie bede - za stara jestem ;-):-)

A teraz spadam z julkiem na spacer bo cos mi protestuje i spac nie chce to mi przysnie w wozku a ja sprawy pozalatwiam. No i pogoda ladna a jutro ma juz byc gorzej to korzystac trzeba.

Do góry