reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Pati czas mam ale nie mam kabelka bo maz przez przypadek zabral wiec fotki czekaja grzecznie w aparacie:-( A fakt faktem tak sobie myslalam, ze w koncu troche fotek wrzuce:-(

Pati no to zdrowka i 100 latek!!!! Z lekka spoznione aczkolwiek najserdeczniejsze.... no i udanej imprezy!:-):-)

a pisze tu coby wiecej nie knocicw tematach ;-)

Jacie Cicha a ja właśnie dojżałam na twoim suwaczku że zostało juz tylko 34 dni. Qrcze przecież dopero co test robiłaś :szok:

Sumka moj suwak z dniami cos knoci bo zaczynam 30 tydzien wiec jakby nie bylo do konca jeszcze 9 tygodni wiec ponad 60 dni. no chyba ze suwak jest jasnowidzacy...;-):-)
Ale tak czy siak leci ten czas, ze hej..

a ja dodam, ze wlasnie przejzalam wszystkie Julkowe ciuszki z poczatkowego okresu i jakos tak szkoda sie pozbywac.... dla dziewczynki niestety nie za bardzo podchodza a trzymac nie ma po co ... :-(
I ciagle leje i szaro za oknem:-(

Dzieki dziewczyny...Pichce,sprzatam a konca nie widac...Mlodato raczej pod gore mi robi bo albo wywali wszystko z szuflad,to za chwile szafe swoja oprozni-jebla mozna dostac...

Cicha a juz wiadomo "co" bedzie?Nie wiem czy przypadkiem czegos nie przeoczylam...
A swoja droga to w szoku ejstem ze to juz tylko dwa miesiace do konca:szok::-)

reklama
Do góry