reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Cicha - to ja tez nie doczytałam że dziewczynka!!! ale fajnei :) no i jak niedługo...a suwaczek faktycznie dziwny - jakis na 34 tyg ciaze??? lepiej nie...
no a jakis czytnik kart moze masz w domu żeby zdjęcia jednak były?

reklama
Qrcze - To I Ja cicha Nie Doczytałam - Ale Suuper Bedziecie Mieli Pareczke!!!- Gratuluje!..dwa Lata Temu Tego Samego Dnia Rodziłysmy..jakos Tak Ze Szczegolnym Sentymentem Zawsze O Julku Mysle..bo Ur Tez 7 Czerwca..ale Teraz To Juz Ni Jak Cie Nie Dogonie ...suwak Pedzi Jak Szalony:-d:-d:-d

a ja tez pedze sie pochwalic, ze w koncu sie wybralismy na basen ..było super..a mała jak poczatkow była przerazona jaks:dry:..to potem z wody wyjsc nie chciała..Pluskała..chlapała i z radosci az piszczała "goniac"piłki, dzieci i tatusia wolajac na cały basen "tataa" Adam"..i pływala machajac raczkami i nózkami..Potem nawet w domu na hasło jak Niunia pływała- kładła sie na dywanie i machała raczkami i nózkami:)
Fakt - jedno co bardzo mi sie nie podobało to to, że było dosc chłodno..i choc chcielismy posiedziec dłuzej..nie dało rady..mała miala az "usta sine" i jej wargi drzały...a dzieci na basenie sporo,..wiec nie wiem pod kogo to- oszczednosc jakas?:baffled:..wiec mała pobawiła sie w wodzie z 30 min i ja ubrałam - Adam posiedział z nia na brzegu.......a Dorcia pływła..pływała..pływała..ach...:-D:-D:-D:-D..az ją pomarszczyło:-D..a potem objadała sie pizza:baffled: ..popijajac drineczki ("balejsika" Pati:-pza zdrowie..i piwko..:sorry2:..i obejrzelismy pod rzad 2 filmy :happy2:

a dzis mamy 7-ma Rocznice :-)Zareczyn..
Tego dnia..7 lat temu Szanowny, zestresowany klekał przede mna:-)

dzis wyciagam go na zakupy:sorry2::-D..

nono chwilę mnie nie ma a tu takie wydażenia :-)

Cicha WIELKIE GRATULECJA córeczki :-) tez mi się marzy parka :-)

Rysałko - Daniel tez uwielbia pływac na basenie :-) i tam gdzie chodze też jakoś głośno ..wydaje mi się zawsze że gósy odpijają się w nieskończonośc po basenie i na nie nakłądają się inne ita w koło, czasami jest taki huk jak pod wodospadem ?!

Fusik to koniecznie nam tu zdjęcia wklejaj z balu:tak:
Rusałko my też chodzimy na basen ale już od dawna bo mamy tu u nas taki kompleks i w każdym basenie jest różna temp wody ale ogólnie jest gorąco i przyjemnie. Super że Duśka taka zadowolona:tak:A Wam przyjemnie spędzonej rocznicy życzę:-)

dziekujemy:tak:

my w PL tez chodzilismy na basen..pierwszy raz mała była jak miala niecałe 4 miesiace...Jeździlismy do Polkowc do Aqua Parku- bardzonam sie tam podoba..a tu...zuuupełnie nie to..ale w Man jest duzo basenow..Aqua Center..ze "pozwiedzamy" kilka i wybierzemy najlepsze:tak:..bo to ..wczorajsze..jednyny plus, ze baardzo blisko:sorry2:.."za rogiem":dry:

reklama
Rusałko, uściski rocznicowe.
Fusiku, fajnie, że się wybawiłaś. Ja mam bal za tydzień. :-)

My na basen też chodzimy i muszę powiedzieć, że ostatnio Wojciaszek, jak jest w rękawkach to stabilnie sobie w tej wodzie siedzi/pływa?? :-) W każdym razie jest w pozycji pływającej, na brzuszku. I bez trzymanki. A jak machnął nóżką to nawet był w stanie troszkę się w moim kierunku przemieszczać :-). Ale najbardziej się cieszę, że się nie boi.

Do góry