reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Cicha gratulacje, nie wiedziałam że będzie laseczka, bo jakoś mi do Julka braciszek pasuje
Rusałko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Mamootek a ty czasem nie będziesz w nalbliższym czasie robić USG połówkowego?
Rusałko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Fusiku super, że bal udany
Rusałko wszystkiego naj z okazji rocznicy
Włąsnie Cicha, imię wybrane dla księżniczki? Podziel się! Jak u nas będzie panna, to nie mam pojęcia jak będzie miała na imię...
Mamootku, a Wy macie już jakieś typy?
Rusałko wszystkiego naj z okazji rocznicy
Włąsnie Cicha, imię wybrane dla księżniczki? Podziel się! Jak u nas będzie panna, to nie mam pojęcia jak będzie miała na imię...
Mamootku, a Wy macie już jakieś typy?
Aż ta Sumka, niczego nie przeoczy. Oczywiście, że masz rację. Jestem zapisana na 28 stycznia. Jak się maluch pupą nie wypnie, to może będziemy wiedzieć, czy to facet, czy dziewczynka. A w ogóle to od kilku dni, a dziś w szczególności, w moim brzuchu zaczęło się szaleństwo na całego. :-)
Już zapomniałam jakie to miłe, szczególnie teraz, jak maluszek ma jeszcze dużo miejsca i kopniaki nie są dokuczliwe.
Kasiu, co do imion to postanowiliśmy, że na dobre będziemy się zastanawiać, jak poznamy płeć. Wiesz, zawsze wybór o połowę prostszy. Więcej typów mamy dla dziewczynki. Z imion, które lubimy: Agnieszka, Ewa, Marysia, Zosia, Staś, Mateusz. Może coś jeszcze innego wymyślimy.
A Wy jakie imiona rozważacie?
A poza tym jak się czujesz?
Mamoocik nie tylko Sumka nie przeoczy faktu bo ja tu tez po cichutku od jakiegos czasu zerkam na Twoj suwaczek i tylko cierpliwie czekam i nie osmielam sie nagabywac bo i tak wiem, ze sie nam pochwalisz;-):-)
Fajnie, ze male juz buszuje Ci w brzuchu - moja miejsca juz ma chyba malo bo sie jedynie od czasu do czasu rozpycha:-)
Sumka mnie tez jakos do Julka braciszek pasowal i powiem, ze mialam z lekka trudnosci z zaakceptowaniem faktu, ze to jednak panna anie chlopak. Jak mi po raz pierwszy powiedzieli to jakos wierzyc nie bardzo chcialam bo dosc wczesnie bylo a jak po polowkowym usg potwierdzili to jak wrocilam do domu i przejzalam ciuchy Julka to i tak pomyslalam, ze zatrzymam wszystkie no bo moze jednak sie pomyslili he, he... A teraz juz pomalu przyzwyczailam sie do mysli i nawet sie ciesze. Jedynie maz od poczatku by szczesliwy bo chcial dziewczynke (tatusiowie i coreczki;-)):-)
A co do imion to powiem szczeze, ze za bardzo nie szukamy i sie nie staramy. Jakos tak przed urodzeniem Julka jak nie wiedzielismy czy bedzie chlopak czy dziewczynka to dla dziewczynki mielismy wybrane Zofia Maria a dla chlopca caly rzad i nie potrafilismy sie zdecydowac (jeszcze w szpitalu wybieralismy z trzech:-)). No i teraz jak wiem, ze dziewczynka to choc od czasu do czasu wpada nam cos do glowy (Lena, Clara, Chloe...) to jakos tak na dlugo nie zostaje czy tez raczej za bardzo nie roztrzasamy bo chyba nam jednak glebiej w glowie ciagle pozostal ten poprzedni wybor. Jakos tak juz sie przyzwyczailam chyba w myslach, ze Julek +Zoska i tyle:-) Opcji wyboru jeszcze nie zamykamy ale cos czuje, ze tez za bardzo nic sie tu nie zmieni:-)
Kasia a co dla chlopca macie, bo piszesz, ze dla dziewczynki to jeszcze nie wiecie ale dla chlopca w takim razie juz typ macie:-)
Fajnie, ze male juz buszuje Ci w brzuchu - moja miejsca juz ma chyba malo bo sie jedynie od czasu do czasu rozpycha:-)
Sumka mnie tez jakos do Julka braciszek pasowal i powiem, ze mialam z lekka trudnosci z zaakceptowaniem faktu, ze to jednak panna anie chlopak. Jak mi po raz pierwszy powiedzieli to jakos wierzyc nie bardzo chcialam bo dosc wczesnie bylo a jak po polowkowym usg potwierdzili to jak wrocilam do domu i przejzalam ciuchy Julka to i tak pomyslalam, ze zatrzymam wszystkie no bo moze jednak sie pomyslili he, he... A teraz juz pomalu przyzwyczailam sie do mysli i nawet sie ciesze. Jedynie maz od poczatku by szczesliwy bo chcial dziewczynke (tatusiowie i coreczki;-)):-)
A co do imion to powiem szczeze, ze za bardzo nie szukamy i sie nie staramy. Jakos tak przed urodzeniem Julka jak nie wiedzielismy czy bedzie chlopak czy dziewczynka to dla dziewczynki mielismy wybrane Zofia Maria a dla chlopca caly rzad i nie potrafilismy sie zdecydowac (jeszcze w szpitalu wybieralismy z trzech:-)). No i teraz jak wiem, ze dziewczynka to choc od czasu do czasu wpada nam cos do glowy (Lena, Clara, Chloe...) to jakos tak na dlugo nie zostaje czy tez raczej za bardzo nie roztrzasamy bo chyba nam jednak glebiej w glowie ciagle pozostal ten poprzedni wybor. Jakos tak juz sie przyzwyczailam chyba w myslach, ze Julek +Zoska i tyle:-) Opcji wyboru jeszcze nie zamykamy ale cos czuje, ze tez za bardzo nic sie tu nie zmieni:-)
Kasia a co dla chlopca macie, bo piszesz, ze dla dziewczynki to jeszcze nie wiecie ale dla chlopca w takim razie juz typ macie:-)
Cicha, ja się domyślam, że przecież wszystkie tu jesteście czujne mamy i śledzicie co i jak.:-) I masz rację, jak tylko się dowiem, to powiem.
A swoją drogą właśnie zmieniłam termin usg na 29.stycznia.
A tak z ciekawości, jak się wymawia imię: Chloe ?
A swoją drogą właśnie zmieniłam termin usg na 29.stycznia.
A tak z ciekawości, jak się wymawia imię: Chloe ?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
przez k "klo"
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
czy moze jednak Kloe? bo mi nawet ta obcja bardzo sie podoba :-)
A ja Wam powiem ze mialam cykoa ze jestem w ciazy ale na szczescie okazalo sie wczoraj ze nie i ogromne gory spadly mi z serca
A ja Wam powiem ze mialam cykoa ze jestem w ciazy ale na szczescie okazalo sie wczoraj ze nie i ogromne gory spadly mi z serca