reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Dorcia wspolczucia!!!
Juz kiedys tez przezylam taka zmiane pogody tyle ze ja to przez okno obserwowalam....Dobrze ze Wam nic sie nie stalo....:tak:

reklama
Rusalko to niezle was zaskoczylo i faktycznie dobrze, ze cali dtarliscie do domu.

A ja sobie siedze i mysle co spakowac moim panom bo jutro ruszaja na dlugi weekend do Belgii. Rodzina meza spotyka sie jak co roku na rodzinnym swiecie wiec panowie leca by w nim uczesniczyc i dac mi odpoczac:-) W sumie to przyznam, ze sama ich wyslalam, znalazlam bilet i namowilam na wyjazd i teraz juz sie ciesze na cztery dni tylko dla siebie :-):-) Z drugiej strony to ciekawa jestem jak malzonek sobie poradzi i jak tam jak znam zycie rozpusci Julka;-):-)

:-DFusik :-D ciebie uwielbiam :tak:
Ale innych fusików nie znosze naprawde z herbaty tez :tak: zaraz mi sie podnosi :baffled:

no to ja Fusiki - KOCHAM I maz tez - najbaardziej własnie lubie "fusiarke"..(bardziej niz z expresso- ale ta tez jest mniam:-p..Idealna kawa to taka fusiarka - zaparzona z dodatkiem mleka - bez cukru!!!-(zabija cały smak)- maż słodzi:dry:
Rozpuszczalne sa dla mnie "za kwaśne" i tu płó łyzeczki słodze- ale i tak bez mleka nie wypije:baffled:

co do niespodzianek - takowych podpowiem - NIENAWIDZE:-D:-D.. i własnie dzis miałąm z mała isc na dłuugi spacerek do miasta i takiego centrum handlowego, bo sa wyprzedaze i dobrze jest byc tam wczesnie- oczywiscie idac spac planowałam, ze ranow "akcja" (ulubione ostatnio słowo Klaudii)i "akcia" i pojdziemy "aciu"- ajciu- na spacerek..ale wysadziłam głoweza okno..i nie nie oooo nieeee.nie dam sie nabrac tym razem:-D..za oknem ciemno jak w d..e murzyna..wiec adios- zostaje w domu:-p

ja Ci takiego odpoczynku Cicha - zazdroszcze - i nawet przeczytałam Twojego posta mezowi, bo siedział niedaleko..oczywiscie - zadałam pytanie - "dałbys sam z Kludzia rade?".."on - no ba:-D..to wio! w swiat!..:-D:-D:-D

reklama
Do góry