reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
99% MIESZKANIE JEST NASZEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUTRO O 16 IDZIEMY DOPEŁNIC FORMALNOSCI..

OPISZE ZARAZ(JAK USPIE MAŁA )ZE WCALE NIE JEST TAK PROSTO WYNAJAC MIESZKANIE TU...A MENTALNOSC, TE ICH"FORMALNOSCI",...NA WSZYSTKO JEST CZAS..........DOBIJA MNIE:confused:

Kurde my tu tyle o robalach i wlasnie przed chwila bylam na balkonie i szok:szok:
Mamy multum biedronek i jakies inne robale...W cholere nawet okna nie otwieram bo jak byl lufcij otwarty to zaraz biedrony w domu po suficie mi lazily...wrrrrrrrr wytluke ich wszystkie!!!!:wściekła/y:

Cicha super!!!!!!!!! i oby nic się nie zmieniło ale i tak najważniejsze zebys się dobrze czuła i maleństwo zdrowe było:tak:
Rusałko to zyczę żebyś szybko formalności dopięła na ostatni guzik i rozkoszowała się nowym domkiem:tak:

Wczoraj w Braunschweigu gdzie mieszkaja rodzice Adama porwali male dziecko...Kobieta poszla na zakupy do Ikei...dziecko siedzialow wozku...Na chwile odwrocila sie gdzies bo cos tam ogladala,po chwili patrzy a dziecka nie ma w wozku...Narobila strasznej paniki...Zamkneli Ikee ale tam dziecka juz nie bylo...Pozamykali ulice...No i dziecko odnalazlo sie...Jechalo...w polskim aucie!!!!
Boze ,postawilam sie na miejscu tej kobiety...Strasznie mna to wstrzasnelo...Teraz bede jeszcze uwazniej pilnowac Noemi...Chwila nieuwagi i mozna stracic najwiekszy skarb jaki posiadamy...Jestem pewna ze w tej sytuacji peklo by i serce...

Cicha - wielkie gratulacje!!! Najważniejsze, żeby córunia była zdrowa !:-)
Rusałko - oby mieszkanko było dla Was szczęśliwe i żebyś wreszcie zaaklimatyzowała się w UK :-)
Pati - aż mi się włosy zjeżyły na głowie.... Pilnuj Noemi!!!

reklama
Do góry